Gastronomický zážitek U tří lvů

15.09.2015 20:57

Přijměte naše pozvání do nádherných prostor  nekuřácké restaurace  U tří lvů přímo v historickém centru   Plzně. Přijďte si užít pravý gastronomický zážitek se vším všudy. Pos tará se o Vás příjemný personál, pochutnáte si na jídlech české kuchyně a k pití si vyberete ze široké nabídky moravských vín a plzeňského piva. Restaurace U Tří lvů je ideálním místem v centru Plzně pro rychlý oběd, večeři ve dvou, posezení s přáteli nebo rodinnou či firemní oslavu. 

Večeře při svíčkách

                Chcete-li si vyrazit na romantickou večeři v centru Plzně, doporučujeme Vám restauraci U Tří lvů. Restaurace se nachází v Perlové ulici, tedy v klidné části centra města, kde Vás nebudou rušit projíždějící auta ani hluk kolemjdoucích. Restaurace je kompletně nekuřácká.

Salonky pro firemní akce

                Restaurace U tří lvů nabízí prostory svých dvou salonků v centru Plzně pro firemní akce, jako jsou školení, porady nebo firemní večírky. Salonky jsou nekuřácké a na přání zákazníka je možné je technicky vybavit pro prezentace a promítání. V případě zájmu je možné zajistit raut až pro 80 osob.

Kvalita a spokojenost na prvním místě

                Cílem této restaurace v centru města Plzně je, aby každý host odcházel spokojený a s pocitem, že v restauraci strávil čas přesně podle svých představ. Kvalita surovin, čistota prostředí a tým profesionálů v oboru gastronomie je to, co dělá restauraci U tří lvů jedničkou v konkurenci jiných restaurací v Plzni.