Hotové záclony a závěsy na okna

16.12.2016 09:47

Ještě stále se ptáte proč dávat hotové závěsy na okna? Už naše babičky věděly, že jedním z faktorů, který tvoří pěkný a čistý domov, jsou krásná okna. Je to jakési oko do domu. A proto je důležité, mít v nich krásné hotové závěsy a záclony. Vždyť závěsy fungují jako takový rám k Vašemu oknu stejně jako u obrazu. Tak neváhejte a navštivte naše internetové stránky, kde si můžete vybrat z mnoha barevných provedení, která se budou dokonale hodit do Vašich interiérů. U nás se meze fantasii nekladou.

Závěsy na okna s poutky

Jen naše velice moderní hotové závěsy se hodí všude tam, kde chcete mít dobrou náladu. A pro ty nejmenší přinášíme dětské závěsy ze světa Disney. Které určitě udělají radost a stanou se ikonou pokoje. Navíc jsou vyrobeny v České republice. Všechny naše závěsy nabízíme v základním provedení se záclonovou stuhou. Ale potřebujete-li jiný rozměr, neváhejte nás kontaktovat. Na Vaše přání ušijeme hotové závěsy s poutky nebo s tunýlkem.

Hotové záclony pro Vaše okna

Záclony jsou nepřehlédnutelným doplňkem Vašeho obývacího a dětského pokoje, ložnice, kuchyně nebo jídelny. Na výběr máte hotové římské záclony na jedno okno nebo v balkónovém setu v mnoha rozměrech a vzorech. Kvalitní a levné záclony naleznete pouze v našem e-shopu. U nás si vyberete z toho nejlepšího, co je dnes na trhu. Dále také nabízíme záclony v metráži a kusové záclony, které patří mezi náš nejširší prodejní artikl.