Jezdecká škola Plzeň nabízí kurzy jízdy na koních

05.05.2015 18:45

Jezdecká škola v Plzni nabízí výukové hodiny jízdy na koni. Plzeň ukrývá několik stájí a v nejbližším okolí je mnoho menších oddílů, takže by se dalo Plzeňsko označit za ráj koňáků. Kurzy jsou vhodné pro nejmenší začínající jezdce i pro starší a zkušenější zájemce. Jízda na koni je skvělým sportem a koníčkem, který napomáhá k vyváženému držení těla a naučí Vás trpělivosti a slušnosti vůči živým tvorům. Hlavním zájmem jezdecké školy je seznámit širokou veřejnost se základy jezdeckého umění a péče o koně. Všichni naši koně jsou využíváni pro výuku základů jezdectví. Jsou mírní, trpěliví a tolerantní k začátečnickým chybám. Škola čítá mnohé jezdecké úspěchy našich svěřenců. Hodiny jsou vedeny zkušeným trenérem a cvičitelem. Je možné domluvit i vyjížďky po krásném okolí.

                    Ustájení koní v našem areálu                                 

Po telefonické domluvě je možné zajistit i ustájení koní. Plzeň nabízí mnohé možnosti, a proto ustájení vašich koní není hlavním cílem naší stáje, ale pro vážné zájemce máme několik volných boxů a prostorný velký výběh s pastvou. Jezdectví je drahý koníček, a tak v rámci naší jezdecké školy je možné zapůjčit nebo případně zakoupit potřeby pro koně. Plzeň si zamilujete Vy i Váš čtyřnohý společník. Rádi Vás provedeme po krásném okolí.

Jezdecké potřeby vhodné pro začátečníky

Na naše hodiny jízdy na koni budete potřebovat některé základní jezdecké potřeby. V Plzni je seženete velice snadno ve specializovaných obchodech.  Pro začátečníky bude dobrým základem jezdecká helma. Pro pokročilejší jezdce pak rajtky, jezdecké rukavice, bič, chapsy a pérka nebo jezdecké boty. Pokud si nejste jisti, zda Vás jízda na koni osloví na celý život, bohatě Vám postačí obyčejná cyklistická helma, tepláky a tenisky s hladkou podrážkou.