Prodej bytu nebo domu? S a-reality bez problému!

03.06.2015 21:53

Rozhodli jste se prodat svůj byt, ale stále se Vám nedaří nalézt vhodného kupce? Nezoufejte! Realitní kancelář a-reality vyřeší Vaše problémy za Vás. Nezaměřuje se samozřejmě pouze na prodej bytů, ale také rodinných domů, pozemků nebo nebytových prostorů.

Mimo prodeje nemovitostí se také realitní kancelář zabývá jejich pronájmem, převážně v Plzni. S oběma činnostmi má bohaté zkušenosti a ke každému klientovi přistupuje velmi zodpovědně. Vždy se snaží chránit všechny zúčastněné osoby.  Tým makléřů tvoří velmi zodpovědné osoby a v případě, že například prodáváte dům, si můžete být jisti, že se Vám bude věnovat pouze jeden makléř.

Zajímavá pro Vás bude jistě informace o tom, že nemusíte prodávat nemovitost a s realitní kanceláří a-reality můžete i přesto spolupracovat. Jak? Jednoduše – pokud víte o někom, kdo pronajímá nebo se chystá na prodej bytu (či jiné nemovitosti), pak nás můžete kontaktovat a stát se tak externím spolupracovníkem – odměnou Vám bude finanční obnos za Váš tip!

Závěrem

A co říci závěrem? Snad jen použít slova realitní kanceláře : „Každá nemovitost má svého kupce...jen my víme kterého!“ Ať už jste z Plzně či okolí, nebojte se firmu kontaktovat s jakýmkoliv dotazem.