Sauna, solárium a odpočinek pro Vaše zdraví

11.05.2015 15:38

Potřebujete změnu ve svém uspěchaném životě? Chcete se na chvilku zastavit a odpočinout si? V našem salonu můžete klidně relaxovat a zapomenout na všechny starosti. Jedna z dobrých a osvědčených metod jak uvolnit stres, je sauna. Plzeň nabízí mnohá místa k odpočinku, ale naše sauna je rozhodně tím nejlepším způsobem, jak zregenerovat celé svoje tělo. Dřevěný interiér působí velmi dobře na lidskou psychiku a uvolňuje tak podvědomé napětí. Při ohřátí lidského těla nad běžnou teplotu uvolní unavené svalstvo a zlepšuje se krevní cirkulace, což je dobré pro sportovce, ale i běžné pracující občany Plzně. Sauna je sice finský vynález, ale to neznamená, že kvůli troše relaxace musíte podniknout dalekou cestu. Stačí, když přijdete k nám, protože naše sauna je Vám plně k dispozici! A když už nás navštívíte, využijte také služby, které nabízí naše solárium. Plzeň není tak slunné místo, ale Vaše kůže bude vypadat jako po dovolené v Karibiku. Po celý rok si můžete udržet krásné a zdravé opálení. Budete vypadat svěže a plní energie, kterou Vám budou Vaši kolegové závidět. Navíc minimalizujete riziko spálení.

Vířivka pro celkovou relaxaci

Masážní proudy uvolní vaše ztuhlé svaly a křeče. Bublání vody bude mít blahodárný účinek na Vaši psychiku a intenzivně čistí Vaši kůži a nutí ji k zdravému prokrvení, na to reaguje Váš nervový systém a dochází k vyplavení endorfinů. Přijďte se přesvědčit sami, jak vám dokáže zlepšit den naše vířivka. Plzeň je to pravé místo, kde hledat naše služby!

IPL epilace pro Vaši krásu

Léto se kvapem blíží, tak proč si ho kazit nevzhlednými chloupky? Nebojte se ukázat se s Vaší dokonalou pokožkou. Další problémy pokožky, jakou je například akné nebo pigmentové skvrny,také řeší IPL epilace. Plzeň je město, kde můžete svojí dokonalou pokožku hrdě ukázat. Ošetření je bezbolestné a dlouhodobé. Vhodné pro muže i pro ženy.