Stavební práce - bydlení na míru

25.09.2015 08:49

Projekty i stavba

Přemýšlíte o tom, že byste si postavili dům nebo se chytáte vystavět bytové jednotky, ale nemáte ani ponětí, co všechno to obnáší?  Nemáte příliš mnoho času, proto byste nejraději vše řešili pouze s jednou firmou?

Takové služby Vám v Plzni nyní nabízí firma MB Stavby s.r.o., která poskytuje kompletní servis. Vše, co ke stavbě patří je schopna Vám zajistit. V počáteční fázi z Vašich představ vytvoří projekt stavby a 3D vizualizaci domu pro Vaši lepší představu. Dle vybavenosti pozemku je schopna postarat se i o inženýrské sítě včetně přívodních řadů. Dále Vám ochotně vyřídí veškerá povolení na úřadech, která jsou pro danou stavbu nutná.  Pak už jen zařídí vše potřebné pro to, aby stavební práce mohly začít. Vy budete mít mezitím čas vybírat si obklady, světla a vnitřní vybavení.  MB Stavby s.r.o. zajistí kompletní dodávky instalatérských a obkladačských prací, elektro i plynovou instalaci. Po dokončení stavby připraví vše pro úspěšnou kolaudaci a Vy se budete moci stěhovat.

S jejich službami budete naprosto spokojeni. Osobitý přístup a čas, po který se Vám budou věnovat, jinde nenajdete.

Využijte i jednotlivých služeb

Samozřejmě můžete služeb této firmy využít i jednotlivě. Stavební práce či projekční činnost se nemusí týkat jen novostaveb. Zabývá se i rekonstrukcí domů, zateplováním i izolacemi.

Speciální vybavení

Jejich specialitou je i zjištění energetické náročnosti budov pomocí termo kamery. Ta pořídí snímek, ze kterého jsou jasně patrná místa s největším únikem tepla. Těmi Vy se pak můžete zabývat a společně hledat vhodné řešení, jak úniky tepla minimalizovat.

Svěřte Vaše bydlení do rukou MB Stavby s.r.o. a nebudete se muset o nic starat.