Zakázkové truhlářství Plzeň - česká výroba nábytku

22.09.2016 11:03

Naše zakázkové Truhlářství Ondřej Vladyka působí na trhu již více jak 20 let a naší hlavní činností truhlářství je především česká výroba nábytku. Vyrábíme kuchyně na míru, interiérový nábytek, pergoly, ale i atypické interiéry, vybavení komerčních prostor a zajišťujeme i drobné tesařské práce. Naše nejlepší a nejčastější reklama je spokojený zákazník. U všech výrobků Vám zaručíme prvotřídní kvalitu zpracování. K výrobě používáme domácí, cizokrajné, tak i současné trendové materiály a povrchové úpravy. Když český výrobce nábytku, tak jedině Truhlářství Vladyka.

Kvalitní český nábytek

Toužíte po kvalitním nábytku, který Vám vydrží roku a pořád Vám bude dělat radost? Tak neváhejte a kontaktujte naše plzeňské truhlářství Vladyka. Jedině my Vám nabízíme moderní i nestárnoucí kvalitní český nábytek. Uvědomujeme si, že zařizování i změna interiérů není pro Vás běžnou činností a proto se Vám snažíme ušetřit čas a nabízíme komplexní služby. Spolu s Vámi navrhneme Váš interiér, poradíme, vyrobíme, osadíme vhodným nábytkem a doplňky a dovezeme. Spolehněte se na odborníky. My truhlářství Plzeň jsme tady pro Vás! Nábytek na zakázku, to je originalita a kvalita pro Vás

Zakázkové truhlářství Plzeň

Nabízíme Vám prvotřídní kvalitu výrobků z kvalitního masivu a nadstandartní přístup. Naše zakázkové truhlářství Plzeň znamená maximální spokojenost s individuálním řešením. S dlouholetou zkušeností Vám navrhneme kompletní vybavení Vašeho bytu, domu, kanceláře či jakéhokoli jiného interiéru. Vaši představu přesně přeneseme do kvalitního a profesionálně zpracovaného materiálu. Váš domov pro Vás bude útulným místem. Vaše reprezentativní prostory vždy zanechají ten nejlepší dojem.