Analýza vody je základ

23.11.2015 16:03

Pro každého z nás je voda nezbytností a každý chce, aby doma měl kvalitní pitnou vodu. Obáváte se, že s Vaší vodou není něco v pořádku? V první řadě je třeba udělat analýza vody, při jejímž rozboru se zjistí, zda je voda pitná či obsahuje nějaké závadné složky. Každá voda se však dá upravit tak, aby byla pitná.

Domácí úprava vody

Používáte vodu ze studny a Vaše voda je příliš tvrdá? Domácí úpravou vody se zabývá firma Profivoda, která Vám po důkladném rozboru poradí, co se dá s Vaší vodou dělat, abyste dosáhli, co nejlepšího výsledku a mohli jste ji užívat bez obav. Existuje mnoho způsobů, jak vodu upravit. Nejefektivnějším z nich je však filtr na vodu nebo přímo filtrace vody ze studny. Pořizovací náklady jsou sice u některých filtrací vyšší, ale do vlastní vody se vždy vyplatí investovat.

Filtr na vodu

V moderních domácnostech je oblíbený právě filtr na vodu. Existuje však mnoho druhů. Nemusíte mít nutně problém s vodou, stačí, že chcete mít jistotu, co pijete. Domácí úprava vody je tím nejsnazším řešením. Filtr na vodu ve své kuchyni snadno schováte, přestože má elegantní design, vejde se Vám do skříňky pod dřez. Máte vlastní studnu, ze které odebíráte pitnou vodu? Filtr na vodu ze studny se postará o zanechání nečistot a Vy poznáte, že přefiltrovaná voda chutná mnohem lépe.

Filtrace vody ze studny

Analýza vody ukázala, že se ve Vaší vodě nachází těžké kovy nebo dusičnany? Není třeba zoufat, dnes už se dá i tento problém vyřešit. Existují totiž filtrace vody ze studny. Filtry zachytí ve vodě nerozpustné látky, bláto, rez i viry a dodají vodě chuť a vůni. Filtrace vody ze studny dokáží odstranit i více látek najednou. Kontaktujte odborníky z Profivoda, kteří Vám pomohou Váš problém odstranit.