Bezdrátová klávesnice a myš

08.03.2016 10:05

Počítač bez myši a klávesnice si asi nikdo z nás nedovede představit. Samozřejmě je řeč o klasickém stolním počítači a ne o notebooku. Ještě máte u svého počítače myš s kabelovým připojením? Občas Vám ten kabel už vadí? V nabídce našeho e-shopu je bezdrátová myš k PC, se kterou se Vám bude pracovat hned lépe. Lze ji využít na běžnou činnost i pro multimediální zábavu. Bezdrátová klávesnice a myš Vám usnadní práci. Klávesnici si můžete položit kamkoliv, kde se Vám bude dobře psát. Když nemají kabel, jak se tedy spojí s PC? Jednou z možností je připojení přes Bluethoot, které je instalováno v zařízení. Jedná se o jednoduchou instalaci, kterou zvládne každý, proto se nebojte si tyto moderní doplňky k PC pořídit.

Bezdrátová klávesnice s myší

Bezdrátová klávesnice s myší potřebuje také mít svůj zdroj a tím jsou baterie, které v zařízení obvykle vydrží cca 3 roky. Vzhled a úprava klávesnic je dnes už jiná, než u začínajících modelů. Jednotliví výrobci se snaží co nejlépe vystihnout model, který bude pohodlný pro položení rukou i pro samotné psaní. Klávesnice jsou tedy ergonomicky zpracované v elegantním designu. Mohou mít základní sestavu kláves, ale i rychlé a multimediální tlačítka. Výhodou nových bezdrátových klávesnic je i LED podsvícení, které umožňuje počítač využívat i za tmy, aniž byste museli mít rozsvícený lustr. Podívejte se do naší nabídky, kde naleznete kvalitní zboží za nízké ceny. Jistě Vás překvapí sortiment, který můžete zakoupit i jako dárek. Třeba taková herní optická bezdrátová myš červenočerné barvy potěší nejednoho teenagera.

Bezdrátová myš k notebooku

Pro svoji práce využíváte především notebook? Jste zvyklí na práci s myší a nebaví Vás neustále jezdit prstem po vyhrazené ploše u notebooku? Bezdrátová myš k notebooku Váš problém vyřeší. Máte rádi veselé barvy? Pak si vyberte myš z naší nabídky, ať máte při práci lepší náladu. Nabízíme moderní bezdrátovou optickou myš v růžové, modré, zelené i bílé barvě.  Velice elegantním a decentním dojmem působí myš černozlaté barvy. V našem internetovém obchodě zakoupíte bezdrátovou myš již od 175,- Kč. Velkou výhodou je, že tato cena je konečná, neboť neplatí už žádné poštovné. Takový obchod se vyplatí, že? Určitě si u nás vyberete ještě mnoho dalších produktů nebo se aspoň jimi necháte inspirovat. Nakupte u nás ještě dnes, stojí to za to.