Bezpečnostní dveře

09.10.2015 08:55

Postavili jste dům a nyní vybíráte dveře? Rádi byste měli stylové dveře ladící k interiéru, ale na bezpečnosti Vám také záleží? Co když vznikne požár a oheň se snadno přes dveře dostane dál? Navštivte firmu BB-Kovo s.r.o. nebo se podívejte na jejich internetové stránky. Rádi Vám s výběrem pomohu, zjistí protipožární náročnost budovy a podle té se domluvíte, jaké dveře by byly vhodné. Ani protipožární a bezpečnostní dveře nemusí být jen nudnou součástí staveb.

Dveře ocelové

Rodinná firma BB-Kovo s.r.o. sídlící nedaleko Plzně, Vám vyrobí dveře dle Vašeho přání. Nabízí totiž dveře všech vlastností a druhů. Dveře ocelové, dřevěné, prosklené, v provedení protipožárním, bezpečnostním, ale i bez požární odolnosti. Dveře standartních rozměrů v různém provedení můžete vybírat na stránkách jejich e-shopu, kde si je můžete i přímo zakoupit. Potřebujete atypický rozměr nebo tvar? Oblouky, dvoukřídlé dveře, celoprosklené stěny, nic z toho není překážkou pro odborné pracovníky této firmy.

Prosklené dveře

Líbí se Vám prosklené dveře?  I ty jsou v nabídce. Prosklené mohou být buď celé, nebo jen částečně s výřezem. Jsou určeny pro venkovní i vnitřní použití a můžete je umístit i tam, kde je vysoká frekvence užívání. Potřebujete bezpečnostní dveře? Nebojte se, že budou šedivé. O barvu se postará široká nabídka vzorníku barev RAL. Z té si jistě vyberete.

Díky dlouholeté praxi na trhu přichází společnost neustále s novinkami a dokáže se plně přizpůsobit potřebám trhu. Za jejich úspěchem stojí kvalita a preciznost práce, profesionální úroveň a odborná znalost pracovníků a v neposlední řadě spokojení zákazníci. Investice do dveří od BB-Kovo s.r.o. se proto vyplatí, jedině na ně se můžete opravdu spolehnout.