Bylinné a sypané čaje

23.09.2015 19:35

Bylinné čaje

Zbožňujete bylinky a bylinné čaje? Náš e-shop Vám může nabídnout širokou škálu bylinkových čajů. Dáváte přednost sypaným čajů před sáčkovými? Tak jste tu správně! Najdete u nás od meduňkových čajů přes mátové čaje až po klasický skvělý heřmánkový čaj. Sypané čaje jsou dostupné v několika možných baleních. Pokud chcete nějaký čaj nejprve otestovat, můžete si objednat 40 gramové balení a pro velké milovníky čajů je připraveno 1 kilové balení.  

Roobios

Na našich stránkách najdete i další výtečné a kvalitní čaje a to Roobios. Čaj je připravován z listů jihoafrické rostliny, která nese název Rooibos. Tyto čaje obsahují velké množství minerálních látek jako je vápník, hořčík, železo a dokonce i draslík a také vitamín C. Navíc tento čaj neobsahuje kofein, tudíž je vhodný jak pro kojence, děti tak dokonce i pro těhotné ženy a osoby s citlivým žaludkem. Čaje Rooibos jsou velmi lahodné jak v teplé tak i ve studené formě. Proto pokud v horkých  letních měsících nechcete pít teplý čaj – vsaďte na Rooibos.
V našem e-shopu si můžete vybrat mezi čistým červený či zeleným rooibosem nebo si vychutnat různé příchutě jako je Rooibos s rakytníkem, citrónem a dokonce i s vanilkou!

Dialog to je kvalita a skvělá chuť!