Bylinné čaje a balení

30.07.2015 18:05

Bylinný čaj

Čaj, který vyčnívá z řady svojí originalitou, který spočívá v neodolatelné, lehce nasládlé chuti. Každý doušek znamená opojení těmi chuťově nejzajímavějšími rostlinami, které jsou jednak silně aromatické, a jednak léčivé. Smyslnost bylinného čaje nás provází už tisíciletí. Za tu dobu se hledaly, a stále hledají, ty nejlepší kombinace bylin v každém čaji. Ať už se jedná o léčivé čaje, nebo o povzbuzující, či duši uklidňující, nikdy nenajdete dva čaje, které by byly úplně stejné. Vy ovšem máte nyní jedinečnou možnost objednat si z naší široké nabídky jakýkoli bylinný čaj a poznat jeho magické účinky v pohodlí vašeho domova.

Čajová souprava

Pokud hledáte kvalitní soupravu, která by vydržela déle, než záruka, pak jste tu správně. Pokud hledáte čajový servis, který by se hodil do vašeho reprezentačního pokoje, nebo obývacího pokoje, pak jste zde také správně. Máme na výběr z tisíce souprav různých barev, motivů a velikostí. V každé čajové soupravě je určitý počet šálků, podšálků a čajová konvice, případně nějaké další příslušenství. Konvice na čaj, které oplývají krásou a nostalgií, jsou důkazem, že domácí práce znamená kvalitně odvedená práce. Vy si tyto soupravy můžete rovněž objednat na našem e-shopu, nebo si je můžete vybrat, a sestavit si vaše vlastní dárkové balení.

Dárkové balení

Chcete někomu blízkému udělat radost? Chtěli byste vidět šťastnou zář v jeho očích? Pak jste tu správně. Nabízíme široký výběr mezi dárkovými baleními, která jsou určené pro kohokoli. Ať už se jedná o čajového, nebo kávového gurmána, či jenom příležitostného konzumenta, v každém případě mu udělají radost dárková balení z našeho e-shopu. Pokud si ovšem nejste jisti, že to je to pravé ořechové, můžete si balení namixovat sami. Jednoduše si vyberete produkty, která byste chtěli, aby balení obsahovalo, a je to.

Dialog – čajový a kávový ráj