Černý čaj a souprava

16.09.2015 19:09

Černý čaj

Pokud se sháníte po lahodné chuti, která by ovlivnila vaše smysly natolik, že byste zahodili svůj každodenní stres za hlavu, hledáte správně.
Zde můžete najít ty nejlepší černé čaje z přímo výběrových oblastí. Tento čaj, který si dopřává každý anglický gentleman, a zároveň čaj, nad kterým si popovídá každá britská lady, je nyní k dispozici jen a jen pro vás. Tento aromatický, jedinečný čaj, vám můžeme nabídnout přímo z našeho e-shopu. A aby toho nebylo málo, můžete tento nápoj najít i v dárkovém balení, to znamená, že je výhoda nejen ve slevě, ale i ve faktu, že k tomuto čaji budete mít exklusivní čajovou soupravu s motivy britského impéria. Kdo by neodolal – pijete čaj, debatujete o politice, módě, sportu, a ještě k tomu se na vás z čajové konvice usmívá svou mocí grandiózní královna Viktorie.

Čajová souprava

Soupravy můžete nalézt také v dárkových baleních, nebo si je můžete zakoupit samostatně. Můžete si vybrat mezi soupravami s jednoduchými barvami, nebo vícebarevné, s motivem, potiskem, fotografií… s čímkoli. Možná vás ale právě budou zajímat motivy. U nás si vyberete mezi motivy s čínskou, anglickou, indickou, nebo třeba i s československou historií. Můžete zde nalézt i motivy Rakouska-Uherska – kupříkladu konvice s Františkem Josefem I., a šálky s Ferdinandem D’Este, jeho manželkou, a dalšími významnými představiteli této říše. Jak již bylo uvedeno výše, máte na výběr z nespočetného množství.

Bylinné čaje

Pokud jste milovníkem spíše venkovské čajové kultury, a české čajové kultury, můžeme vám nabídnout z bylinných čajů. Tyto čaje oplývají chutí venkova, například jitrocelový čaj s měsíčkem, sedmikráskami a mátou bude mít na svědomí, že přestanete vnímat veškerá negativa tohoto nelidského světa a uvolníte se do naprosté pohody. Objednejte si ještě dnes naše exklusivní čaje a vychutnejte si těch pár doušků nekonečné pohody.

Dialog – dokonalost, smyslnost, kvalita