Čerpací stanice Srní!

30.09.2015 22:40

Kocháte se výhledem na překrásnou krajinu za okýnky Vašeho automobilu, když tu najednou oznámí řidič tu nemilou zprávu. „Musíme najít benzínovou pumpu, jinak jsme dojeli, a to doslova!“ Co teď? Zmocňuje se Vás panika. Kde proboha seženeme zde, uprostřed lesů, vod a strání, pumpu? Je vůbec možné, aby byla čerpací stanice na Šumavě?? Ano je!

Jsme čerpací stanice Srní, benzinová pumpa nacházející se v samém srdci Šumavy. Nabízíme jedny z nejkvalitnějších služeb ve svém okolí a to nejen kvůli perfektní kvalitě pohonných hmot, ale také kvůli doplňkovým službám. Všechny potřebné informace, ohledně otevírací doby, akcí a ostatních záležitostí naleznete na našich webových stránkách či na sociální síti.


Doplňkové služby

 

Mezi naše hlavní doplňkové služby patří například celoroční možnost vypůjčení si stacionárního vysavače, pro vyčištění interiéru Vašeho vozidla. Dále naše čs Srní nabízí kompresor, který slouží k dohuštění pneumatik, jeho jednoduchá obsluha zaručuje možnost využití naprosto kýmkoliv – pokud byste však měli jakýkoliv problém, stačí se obrátit na náš personál, který Vám jistě vyjde vstříc.

Vyhládlo Vám po cestě, nebo se chcete jen trochu posilnit? Pak ani Vy neváhejte zastavit u naší čerpací stanice! Šumava je místem, kde je mnoho krásných míst například k procházkám a tak je důležité se na cestu řádně připravit, případně se po ní hezky odměnit.


Čerpací stanice na Šumavě

Věříme, že při své cestě za šumavským dobrodružstvím Vás Vaše kroky zavedou až k nám, do Srní. Kde lišky dávají dobrou noc, kde je východ slunce hezčí než jinde, kde vzduch je čerstvější a voní svěžestí, kde ptáci zpívají v korunách stromů a kde řeky něžně bublají. Tam, se na Vás bude těšit náš ochotný personál!