Cukrárna Fregatta a její dorty v Praze

14.01.2016 22:52

Navštivte naší cukrárnu v Praze, kde se již několik let snažíme uspokojit Vaše sladká přání. Denně Vám nabízíme široký sortiment čerstvých a lahodných dortů v Praze. Naše vlastní výroba zahrnuje přes 80 druhů různých zákusku, dortů a koláčů. Vše připravujeme z kvalitních čerstvých surovin. Čerstvost je pro nás hlavní prioritou a proto pečeme i o víkendech a zásadně pracujeme výhradně s čerstvou šlehačkou. Ve vánočním čase připravujeme výtečné vánoční cukroví v deseti druzích. Na prodejně Vás obslouží příjemný personál, který Vám ochotně poradí a nabídne to nejlepší z naší nabídky. Naše výtečná cukrárna potěší každého náročného zákazníka i jeho mlsný jazýček. Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat naše sladké dobroty. Všichni jsme motivováni k tomu, aby náš přístup byl profesionální a abychom o kvalitě nemluvili, ale byla samozřejmostí našeho života.

Narozeninové dorty z Prahy

Opakuje se to sice každý rok, ale přesto ke správným narozeninám patří ten správný narozeninový dort. Praha je pro jeho výrobu tou nejlepší volbou, protože co by to bylo za narozeniny bez dortu? U nás neplatí žádné výmluvy. Nemáte v oblibě vanilku, uděláme Vám dort jahodový. Milujete čokoládu, uděláme Vám extra čokoládový. Nechcete tvarohový, uděláme Vám šlehačkový. Vymlouváte se na Vaše kila, uděláme Vám jogurtový. Nasnášíte čokoládu a hutné krémy, uděláme Vám ovocný. Nechcete nic ztřeštěného, uděláme Vám klasický. Nesnášíte nudu, uděláme Vám barevný punčový narozeninový dort. Na nás si prostě nepřijdete. V naší nabídce najdete klasické celé dorty, modelované dorty a dorty se speciálním zdobením. Umíme také dorty kulaté, hranaté, vícepatrové či v jakémkoliv jiném různém tvaru. Velikostně podle počtu osob. Vždy upřednostňujeme přání zákazníka, tak nám řekněte svůj vlastní návrh a my Vám zhotovíme dort podle Vašich představ. Zkrátka dorty k narozeninám z Prahy, jaké jen si budete přát.

Dětské dorty z Prahy

Když si objednáváte dort, téměř vždy se jedná o významnou událost. A když chcete udělat radost svým nejbližším, obzvláště dětem, pak se obraťte na naše pražské cukrářství. Cukrárna Fregatta má dlouholetou praxi a zkušenosti a nabízí širokou škálu originálních dortů, které uspokojí jakéhokoliv náročného dětského mlsouna. Naše dětské dorty z Prahy jsou tou nejlepší volbou. Pro inspiraci se můžete podívat do naší fotogalerie, kde máme umístěny vybrané ukázky z naší tvorby.