Cukrárna Fregatta Praha - sladká vášeň

25.01.2016 22:52

Sladké mámení přijde dřív nebo později na každého člověka. Někdo se spokojí s bonbónem, jiný potřebuje k pocitu blaha sladký zákusek a někdo dokonce celé dorty. Praha je městem, kde sídlí naše cukrárna, která je vyhlášena luxusními dorty prvotřídní kvality. Vašim nejrůznějším chutím se meze nekladou, a proto v naší nabídce najdete mnoho druhů sladkého pokušení. Zkroťte svou vášeň pro čokoládu, ovoce a vše sladké díky výrobkům z naší cukrárny. Objednejte si pro oslavu Vašich ratolestí narozeninové dětské dorty. Praha a její obyvatelé jistě ocení náš originální tradiční způsob, po domácku vyráběných dortů. Naše cukrárna nabízí veškerý sortiment ze své vlastní výrobny. Rádi pro vás připravíme zákusky pro jakoukoli příležitost. Cukrárna Fregatta je místem, kde Vám nabízíme poctivé cukrářské výrobky se zaměřením na kvalitní sladké speciality. Přijďte vyzkoušet, jak sladké pokušení chutná v naší cukrárně s tradicí.

Narozeninové dorty v Praze

Našim sídlem je hlavní město Praha. Cukrárna je spojena s provozem restaurace, kde pro Vás vaříme českou a mezinárodní kuchyni. Nabídka naší cukrárny zahrnuje výrobu více jak 80-ti druhů zákusků a koláčů. Všechny naše sladké produkty jsou vyráběny s láskou a vášní pro toto řemeslo s dlouholetou tradicí. Vyberte si i Vy z naší nabídky dětských, svatebních či narozeninových dortů. V Praze najdete mnoho lidí, kteří již ochutnali některou z našich dobrot. Každý z nich Vám jistě potvrdí, že se k nám minimálně jednou znovu vrátil a musel zkrotit své chutě na sladké. Přijďte k nám okusit náš sortiment i Vy. Pomozte nám udělat svět trochu lepší, Z nabídky sladkých dobrot si vybere jistě každý!

Svatební dorty Praha

Vášeň pro sladké nás provází už od dětských let. Cílem našich cukrářských mistrů je představit široké veřejnosti opravdovou tradiční cukrárnu s výrobky srovnatelnými s domácí kvalitou. Nepoužíváme žádné šlehačky ve spreji či suroviny plné emulgátorů a umělých barviv. Pracujeme s čistě přírodními surovinami. Krása, luxus, originalita a především čerstvost jsou hlavními vlastnostmi našich výrobků, nejen svatebních dortů. V Praze a okolí nenajdete kvalitnější dorty a zákusky. Nejen svatební dorty vyrábíme jako krémové nebo šlehačkové, podle zákazníkova přání. Dorty zdobíme marcipánovými i čokoládovými ozdobami. Naše cukrárna si zakládá na tom, že peče z těch nejlepších surovin. Takže i ti co nemají rádi sladké si na našich výrobcích smlsnou! Návštěva této cukrárny v Praze prostě stojí zato!