Fregatta Praha - Cukrárna plná dobrot

05.10.2015 20:50

Pražská cukrárna s vlastní výrobou zákusků, dortů a koláčů? To je Fregatta!
Cukrárna Fregatta je známá především vlastní výrobou více než 80 – ti druhů výrobků a také přípravou vánočního cukroví.

Dorty a zase dorty

Cukrárna nabízí dorty všeho druhu. Klasické celé dorty, dortové řezy, dorty pro děti, modelované dorty, svatební a narozeninové dorty, též dorty francouzské a dokonce i dorty bezlepkové. Dovolujeme si říci, že tyto dorty jsou jedny z nejlepších dortů v celé Praze. Jak je můžete získat? Jednoduše! Objednávat můžete telefonicky, pomocí e-mailu a nebo přímo v cukrárně Fregatta. Například klasické celé dorty stačí objednat jeden den předem, ale u modelovaných dortů je potřeba učinit objednávku 2- 5 dní před dodáním. U svatebních dortů je to 3 – 10 dní, aby mistr cukrářský mohl připravit dílo vskutku jedinečné.
Modelované dorty jsou potahované marcipánem a náplň si každý zvolí podle své chuti. Motivy těchto dortů naleznete ve fotogalerii. Ovšem není problém dort připravit i podle Vaše návrhu. Stejně tomu tak je i u svatebních dortů. Pokud nemáte jistou představu o tom, jak by Váš dort měl vypadat, nemějte strach pořádat zaměstnance cukrárny o radu. Fregatta - svatební dorty Praha.

Novinky a cukroví

Jak už jsme zmínili výše, cukrárna se specializuje i na výrobu koláčů a závinů. Novinkou je Pečený nanuk, který mají ve velké oblibě hlavně děti. Není to jen kvůli výborné chuti, ale též je zaujmou pohádkové motivy, kterými jsou Pečené nanuky zdobeny.

Nemáte čas péci vánoční cukroví? Obraťte se s objednávkou na cukrárnu Fregatta. Ta připravuje vynikající cukroví až v deseti druzích. Proto neváhejte a už od 1. října můžete posílat své objednávky. Spokojené Vánoce? To je cukroví od cukrárny Fregatta!

Cukrárna Fregatta – ta pravá cukrárna!