Cukrárna Praha - Cukrárna Fregatta

17.09.2015 08:31

Sladké pohlazení, nad které není

Potřebujete narychlo sehnat chutný dort k narozeninám v Praze? Nebo chcete vzít děti do cukrárny? Či snad nevíte, kam vzít  v Praze  kamarádku na lahodný kousek dortu? 

Zcela jistě Vás uchvátí cukrárna Fregatta, která je pro Vás hned na dvou místech – Měchenice a Čestlice. Její prostředí je útulné, čisté, provoněné kávou a sladkostmi. Cukrárna v Praze disponuje vlastní výrobou více jak 80-ti druhů dortů, koláčů a zákusků. Spolehnout se vždy můžete na čerstvost a poctivé kvalitní suroviny, ze kterých jsou dobroty připravovány. Jedná se zejména o máslo, šlehačku, čokoládu a čerstvé ovoce. Samozřejmostí je i nabídka bezlepkových a dia dortů. Na podzim můžete objednávat i z nabídky vánočního cukroví.

Kromě fantastických chutí jistě oceníte dlouhou otevírací dobu, která je od pondělí do neděle. I o víkendu zde pečou. Pokud zavítáte do Měchenic a vyberete si z nabídky klasických dortů, můžete si dokonce dort odnést na počkání domů, bez objednání. Na obou místech v Praze si samozřejmě můžete objednat různé, netradiční, modelované narozeninové dorty.

Dětské dorty

Zejména pro malé návštěvníky zde mají obrovskou nabídku dětských dortů, ze které si můžete vybrat. A pokud si nevyberete, stačí přijít s motivem, nápadem a rádi Vám zhotoví dort na přání. Můžete si vybrat, jaký dort i krémy budete chtít. Od klasického dortu s nápisem jména až po papoušky, princezna, večerníčkové postavičky a televizní motivy.

Svatební dorty

Připravujete svatbu a přemýšlíte, kde nejblíže si nechat upéct dort? Vyberte si z nabídky svatebních dortů v Praze, nebo přijďte s vlastním návrhem. Rádi Vám i poradí, jak velký dort je potřeba pro daný počet hostů. Svatební dort z této cukrárny předčí Vaše očekávání nejen vzhledem, ale i chutí.

Už jste se někdy olizovali až za ušima, jak se říká? Ne? Pak po návštěvě této cukrárny rozhodně budete.