Cukrárna Praha - Fregatta

09.12.2015 16:18

Sháníte dort, dort skvělý na chuť a dokonalý na pohled? Je tu pro Vás cukrárna Praha, cukrárna Fregatta. Dorty neodmyslitelně patří k výjimečným událostem, jakými jsou svatby nebo narozeninové oslavy. A jen dort dokonalý na pohled i chuť může být tím pravým vrcholem vaší slavnostní chvíle. Dětské dorty vyrábíme již řadu let a našimi spokojenými zákazníky jsou děti od nejmenších až po ty už skoro dospělé. Také jsme již pekli stovky svatebních dortů. A jsme i specialisté na dorty k narozeninám.

 

Dorty Praha

Cukrárna Fregatta je specialistou na zakázkovou výrobu dortů. Naši zákazníci mohou vždy počítat s individuálním přístupem a nejvyšší kvalitou surovin, které používáme.   Máme nejširší nabídku dortů v Praze. Pečeme dorty celé, řezy, slavnostní a svatební dorty v Praze a okolí, narozeninové a také dětské dorty. Nezapomínáme ani ty, jež mají určitá zdravotní omezení, a přesto si chtějí zamlsat. Vyberete si u nás totiž i z bezlepkových a dia dortů. Rádi Vám napečeme také cukroví, mini dezerty a koláče.

Upečeme Vám klasické ovocné i zdobené dorty. Ovšem nápadům se meze nekladou a tak vám rádi vyrobíme netradiční dort na míru, například modelované dorty jakéhokoliv tvaru a velikosti. Vyhrajeme si s postavičkami, zvířátky, písmenky i čísly. Samozřejmě si sami zvolíte typ korpusu a příchuť krému.

Nejen narozeninové dorty v Praze

Pro naše zákazníky nabízíme jedinečné svatební, narozeninové a dětské dorty v Praze a okolí. Ať naše cukrářky pečou v naší cukrárně dort pro 10 nebo 100 oslavenců, vždy se mu budou věnovat individuálně, protože spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě. 

Přijďte se přesvědčit, že náš přístup je individuální a naše výrobky prvotřídní. Těšíme se na Vás!