Cukrárna Praha - pravá cukrárna

30.09.2015 10:17

Nebudete chtít odejít

Máte rádi sladké, ale už jste si dlouho na žádném dortu nepochutnali? V cukrárně  Fregatta v Praze zažijete opravdovou slast. Bohatý výběr dortů, všech druhů, vyrobených z tradičních poctivých surovin, zejména z másla a šlehačky. Zbožňujete Punčový dort nebo dáte raději přednost Pařížskému?  Klasické dorty  si odtud můžete odnést i na počkání. Všechny ostatní si můžete objednat. Rádi Vám zde udělají dorty dle Vašeho přání. Objednávat můžete dorty svatební, narozeninové i dětské modelované. Se všemi budete spokojeni. Nejen báječnou chutí, ale i vzhledem Vás oslní. Na oslavu se určitě budou hodit i minidezerty. V nabídce jsou klasické i lehké italské.

Vánoční cukroví

Nechce se Vám dělat s vánočním cukrovím? Objednejte si ho v cukrárně Fregatta a budete mít upečeno hned. Domácí máslové cukroví můžete namíchat nebo si vybrat jen konkrétní druhy.  Cukroví deseti druhů ozdobí Váš vánoční stůl a připomene Vám tu pravou chuť Vánoc.

Často Vás honí mlsná a máte rádi dobrou kávu? Chystáte se na výlet do Prahy a rádi byste ho zakončili posezením v dobré cukrárně? To je ideální příležitost navštívit  cukrárnu Praha - cukrárnu Fregatta.

Kde se nachází a jaká je otevírací doba?

I nádherným prostředím Vás na první pohled cukrárna zaujme. Nachází se totiž v okrajové části Prahy, v Měchenicích. Výhled z oken cukrárny je přímo na řeku Vltavu a její krásné scenérické okolí. Obzvláště na podzim je nádherně zbarvené.  Druhou pobočku můžete navštívit třeba po koupání v aquaparku, nachází se právě v Čestlicích. Otevírací doba obou cukráren je od pondělí do neděle. A nemusíte se obávat, že dorty nebudou čerstvé, pečou totiž i o víkendu. Takže i taková nedělní procházka zakončená dortíkem, není marná. Je to taková sladká tečka na závěr týdne.