Cukrárna Praha

23.11.2015 16:25

Hledáte kvalitní cukrárnu, kde se ještě používají kvalitní suroviny k výrobě sladkých pochoutek? Hledáte cukrárnu, která konečně splní vaše očekávání?

Našli jste správně!

Místo, kde se z obyčejného bílého cukru stává dětský sen, místo, kde i největšího mrzouta přepadne záchvat euforie, mánie a láskyplnosti. To je cukrárna Praha - cukrárna Fregatta. Loď, která pluje do sladkého království, jehož král je ten nejmilejší, nejlaskavější a nejhodnější člověk, kterého lidstvo vůbec znalo. Ovšem jedno přísloví říká, že stokrát vyprávět není to samé, jako to jednou zažít. A proto přijďte, a přesvědčte se na vlastní oči, a na vlastní chuťové buňky, že i ty nejsladší dětské sny se můžou kdykoli vyplnit.

Narozeninové dorty Praha

Vaše ratolest slaví narozeniny? Hledáte dort, který by vašemu dítku udělal tu největší radost?

Našli jste správně!

Dorty k narozeninám, které vykouzlí úsměv na tváři jakémukoli dítěti. Můžete si vybrat mezi hned několika druhy, vlastně, lépe řečeno, mezi nepřeberným množstvím všech možných dortů, cukrovinek a pochutinek, které vám alespoň do určité míry zpříjemní život v těchto těžkých dobách. To jsou naše dorty k narozeninám. Praha je místo, kde se nachází přístaviště naší lodi, která pluje denně v otevíracích hodinách do onoho sladkého království. Takže pokud budete hledat dorty v Praze, tak víte, kde se nalodit.

Svatební dorty Praha

Svatba už je za dveřmi a vy ještě nemáte tu nejdůležitější věc?  - abychom byli přesní – na svatbě vůbec nejde o nějaký svazek manželský, ani to není ten nejvýznamnější okamžik, a jestli si myslíte, že každý jde na svatbu na to, aby se koukal na zamilované svatebčany.. mýlíte se. Nejpodstatnější věc ze všech svateb, věc, za kterou se žene taková spousta lidí, není nic jiného, než svatební dort. Praha, jakožto výrobní místo těchto skvostných celebrit všech svateb se může chlubit i tím, že je hlavní město. Tím pádem v hlavním městě se vyrábí hlavní a nejdůležitější věc na celé svatbě.
Představte si například takový šestipatrový dort politý bílou polevou, šlehačkou, čokoládou a dalšími sladkostmi, že stačí se jen podívat, a hned víte, že vy jste ten vyvolený, který smí vzít nůž, ukrojit si kousek tohoto skvostu a potom jenom hodiny a hodiny ležet v neukojitelném transu, který se střídá s vyvrcholenou euforií. Tak toto je zhruba přibližný popis toho, co zažijete při ochutnání našich dortů, které tu čekají jen na vás.

Přijďte se podívat na vlastní oči a užijte si ten stav cukrového opojení.