Designové samolepky na zeď

24.02.2016 11:43

Chcete vyzdobit Váš byt něčím, co bude originální a přitom jednoduché? Rádi byste něco, co dokážete sami nainstalovat? Vaše zdi jsou příliš nudné, ale obrazy se Vám nelíbí? Viděli jste už někdy designové samolepky na zeď? Jistě jsou tím pravým, co hledáte. Existuje nekonečně mnoho designů v různém barevném provedení. Tyto dekorativní samolepky na zeď se hodí do každé místnosti. Jemnými květinovými motivy můžete dodat noblesu Vaší ložnici, moderními nepravidelnými tvary zase můžete rozveselit plochu u jídelního stolu. Máte rádi veselé motivy, které by Vás uvítali při příchodu domů? Pak si nějaký vyberte i do Vaší chodby.

3D samolepky na zeď

3D samolepky na zeď jsou stále více populární. Můžete je mít místo tapety, jakéhokoliv formátu. A motiv? Ten si jistě vyberete. 3D provedení vypadá vážně dokonale. Mnohdy budete mít pocit, že obraz je opravdový, živý. V našem internetovém obchodě máme obsáhlou nabídku těchto samolepek, z níž si vybere každý. U nás najdete kvalitní a levné samolepky na zeď, navíc Vás překvapí jistě doprava poštou zdarma. Široký sortiment, skvělé ceny a dopravu zdarma – to jinde nenajdete. Kromě samolepek na zeď si u nás jistě vyberete i mnoho dalších doplňků, které zkrášlí Váš byt.

Dětské samolepky na zeď

Samolepky na zeď se Vám líbí, ale momentálně byste potřebovali vybavit dětský pokoj? 3D barevné samolepky na zeď budou mít u dětí velký úspěch. Pro ty máme v našem e-shopu opravdu širokou nabídku. Najdete zde samolepky z vodní říše, se zvířaty ze ZOO, ze dvora, ale i ty nejrůznější filmové a pohádkové postavičky. Pro kluky auťáky, pro holky víly. Podívejte se do složky dětské samolepky na zeď a nebudete vědět, kterou vybrat. Samolepky se snadno nanáší, je však potřeba mít zeď hladkou, čistou a odmaštěnou. Samozřejmě lze samolepky umístit i na jiný povrch, třeba sklo či lamino. Vždy záleží na Vaší představě a místě, kam jej chcete umístit.