Dlažba do kuchyně

04.08.2015 12:58

Dlažba do kuchyně

Chcete kvalitní koupelnu, nebo kuchyň, která by splňovala veškeré vaše požadavky?

Pak jste tu správně!

Nabízíme koupelnovou dlažbu jakéhokoli druhu, barvy, nebo i třeba celého motivu. Můžete si vybrat mezi širokou škálou všech dlaždiček. Protiskluzové, hladké, lakované – cokoli. Dlaždičky vám následně můžeme i nakombinovat – pokud byste třeba chtěli mozaiku z dlaždiček, není problém.  Dlažbu do kuchyně si přijďte objednat přímo k nám, nebo =přes náš e-shop.

Keramická mozaika

Jste ten typ člověka, co si potrpí na barevnosti, a veselosti, ať už se třeba jedná o kuchyň, nebo koupelnu? Protože my vám můžeme nabídnout mozaiky, které jste ještě neviděli.  Mozaiky, které znázorňují různé kouty celého světa, nebo mozaiky, na kterých jsou vyzobrazeny různá zvířata. Dále můžete dvě, nebo více mozaik, zkombinovat do jedné, a tak můžete mít něco na způsob obrázkové tapety, ovšem v dlaždičkách. A v neposlední řadě, pokud si budete chtít udělat mozaiku z některé vaší fotky, není problém. Vy si pouze řeknete, na kolik dlaždiček chcete fotku rozdělit, a o ostatní se už postaráme my!

Umyvadla do koupelny

Umyvadla všeho druhu – samostatná, nebo rovnou vmontované – to vše vám můžeme poskytnout. Vytvořte si koupelnu dle vlastních představ, stačí, když nám řeknete vaše přání, a o ostatní se postaráme my.  Můžete si vybrat mezi širokou škálou veškerých umyvadel, co na světě vůbec existují. Jako novinku jsme zavedli umyvadla, která připomínají zlaté časy první republiky. Malovaná umyvadla náramně padnou do vaší koupelny, a dodají jí ten správný tón.

Koupelnová skříňka se zrcadlem

Potřebujete někam dát všechny ty věci, co vám překáží, ale zároveň si potrpíte na krásném zrcadle? Máme pro vás řešení. Nabízíme koupelnové skříňky, které jsou velice prostorné, ale zároveň tam najdete vše, co potřebujete, hned. Zároveň jsou tyto skříňky vybavené vícekřídlým zrcadlem. Můžete tedy obdivovat vaší krásnou tvář hned několika úhly.

Proceram – kvalita, jistota, úhlednost