Dorty v Praze

09.11.2015 22:02

Připravujete nějakou oslavu, velkou událost a chcete si nechat vyrobit dorty v Praze na zakázku? Přijďte do naší cukrárny v Praze, Fregatta Vám upeče dort jako ze zlata. Nabízíme svatební dorty v Praze, dětské dorty pro Prahu a blízké okolí, dorty k narozeninám, cukroví a zákusky. Naše svatební dorty jsou vyhlášené po celé Praze a jejím okolí. Upečeme Vám dort na míru, přesně podle Vašich představ, aby Váš velký den byl opravdu dokonalý a jedinečný. To samé platí i o ostatních našich dortech v Praze. Pečeme s láskou a chceme, aby Vám dorty chutnaly a líbily se Vám.

Dorty k narozeninám v Praze jedině z Fregatty

Blíží se Vaše narozeniny? Nebo připravujete narozeninové radovánky někomu blízkému a sháníte dokonalé dorty k narozeninám v Praze? Cukrárna Fregatta, cukrárna v Praze Vám nabízí širokou nabídku klasických narozeninových dortů a dortů na přání zákazníka. Můžete si vybrat korpusy, náplně a zdobení. Vytvarujeme Vám různé postavy, obrázky a další. Fantazii se meze nekladou. To samé platí o dětský dortech v Praze. Popusťte uzdu své představivosti a udělejte Vašim nejmenším radost dortem od nás. Dorty Praha, dorty z Fregatty.

Cukrárna Praha

Cukrárna Praha – Fregatta. Navštivte naší výrobnu a provozovnu v Praze. Máme cukrárnu na několika místech. Ochutnejte naše zákusky, nebo si objednejte dort na přání. Dorty v Praze si získaly svou oblíbenost díky dobře odvedené práci našich cukrářek, které pečou každý dort s láskou. Přesvědčte se sami, pojďte si zamlsat s námi a uvidíte, že budete mít hned lepší den. Těší se na Vás tým z Fregatty.