Dózy a kávové soupravy

13.08.2015 15:00

 Kávová souprava 

Sháníte kvalitní a pěknou soupravu, která by se hodila do vašeho obývacího, nebo reprezentačního pokoje? Hledáte e-shop, který konečně splní vaše očekávání?

Pak jste tu správně!

Máme pro vás speciální nabídku čajových a kávových souprav z celého světa, které si určitě zamilujete. Každá souprava je něčím originální, nějakým způsobem odlišná od těch ostatních. Můžete si vybrat mezi soupravami s motivem Alfonse Muchy, nebo si můžete vybrat s motivem staročeského malování. Dále máme pro vás přichystáno spoustu dalších souprav, například čínskou čajovou soupravu. Jedná se o skvost, který vám můžeme nabídnout pouze my. Čínských setů se na světě vyskytuje mnoho, ale my vám můžeme zaručit takovou kvalitu, kterou zřídka kde najdete. V těchto soupravách se většinou nachází hrníčky, podšálky, sítko a konvice na čaj, soupravy jsou většinou zamýšlené pro čtyři, a více lidí. Některé soupravy jsou vysloveně jen pro speciální návštěvy, které chcete překvapit luxusním čajovým servisem. V takovémto případě doporučujeme nevybírat ty nejlacinější soupravy, ale poohlédnout se do vyšších částek. Nebojte se, tato investice se vám mnohonásobně vrátí.

Dózy na čaj

Potřebujete něco, kam byste uložili váš oblíbený čaj, ale bojíte, že by vyčichl, nebo že by se nádoba nehodila do vaší místnosti? Sháníte něco, co by konečně naplnilo vaše očekávání?
Obraťte se na nás!
Každá naše dóza na čaj je něčím specifická, ať už motivem pomalování, nebo tvarem, nebo materiálem, ze kterého jsou tyto dózy vyráběny. Máme pro vás široký výběr všech možných dóz, které se vám stoprocentně zalíbí. Vyberte si z nepřeberného množství a uschovejte si váš oblíbený čaj v nádobách, které jsou pro to přímo stvořené.

Bylinný čaj

Čaj, který vyčnívá z řady svojí originalitou, který spočívá v neodolatelné, lehce nasládlé chuti. Každý doušek znamená opojení těmi chuťově nejzajímavějšími rostlinami, které jsou jednak silně aromatické, a jednak léčivé. Smyslnost bylinného čaje nás provází už tisíciletí. Za tu dobu se hledaly, a stále hledají, ty nejlepší kombinace bylin v každém čaji. Ať už se jedná o léčivé čaje, nebo o povzbuzující, či duši uklidňující, nikdy nenajdete dva čaje, které by byly úplně stejné. Vy ovšem máte nyní jedinečnou možnost objednat si z naší široké nabídky jakýkoli bylinný čaj a poznat jeho magické účinky v pohodlí vašeho domova.

Hrnky na čaj

V případě, že jste si již dózy pořídili, můžeme vám nabídnout další nádobu, ovšem do této nádoby se již podává čaj připravený k užití. Každý hrnek, který můžete spatřit na našem e-shopu je vyroben s láskou a péčí. Pro nás se nejedná jen o obyčejný kus porcelánu, do kterého se nalévá něco horkého, co se pak pije. Pro nás je to něco, jako posvátná nádoba, za které se pije jeden z nejstarších nápojů světa. A aby toho nebylo málo, můžete smíchat hrnky a čajové konvice, a vytvořit tím celou překrásnou sadu. Nebo tím můžete potěšit své nejbližší – jednoduše si vytvořte vaše vlastní dárková balení.

Čaje ze všech koutů světa – to je Dialog