GMP+B4 certifikace společnosti Amelis

10.03.2017 20:34

Potřebujete kvalitního dopravce krmivářských komodit jako je ječmen pro sladařské i krmné účely, potravinářská i krmná pšenice a sladový květ? Či dopravce komodit jako jsou například suroviny pro bioplynové stanice nebo bionaftu z řepky olejné, která tvoří ekologické palivo pro vznětové motory? Společnost Amelis Vám to vše zařídí a zprostředkuje. Kromě jiného svým zákazníkům nabízíme i služby v oblasti zhodnocování druhotných surovin nebo sledování trendů v energetické politice EU. A hlavně jsme držitelem certifikátu GMP+B4.

Certifikát procesu GMP+B4

A co to všechno vlastně znamená? Zkratka GMP je odvozena z angličtiny, z termínu Good Manufacturing Practice a jedná se především o certifikaci osvědčených výrobních postupů. Můžeme si to představit jako systém norem určených pro krmivářský řetězec a podle nich se tento řetězec musí řídit. Certifikace GMP obsahuje nejen požadavky na pěstování rostlinných komodit, ale také na jejich zpracování a další využití, nezapomíná také na využití odpadů z tohoto průmyslu a také na výrobu přídatných látek a dopravu.

Amelis = certifikát GMP+B4

Nebojte se nás kontaktovat a chtějte jen to nejlepší. Požadujte certifikát GMP+B4, požadujte společnost Amelis. Zaručíme Vám zabezpečení zdravotní nezávadnosti ve všech fázích krmivového řetězce a poskytneme Vám důvěru, která nás řadí mezi společnosti vyznačující se odhodláním poskytovat vysoce kvalitní komodity a dodržovat jejich bezpečnou výrobu i obchod s nimi. Jedině my Vám nabízíme certifikace GMP+B4 a přepravu až na místo Vašeho určení.