Hodinový manžel a další služby

02.06.2015 22:51

Firma Fabian s.r.o. má na českém trhu již více než 20 let zkušeností. Ve svých počátcích se věnovali montáži koženkových shrnovacích dveří a stěn, okenních žaluzií a dalších bytových doplňků, ale později se sortiment rozrostl o další zastiňovací prvky (rolety, markýzy, venkovní žaluzie...aj.). Postupně přibývalo služeb, které firma nabízela – jako například rekonstrukce panelákových bytů, renovace koupelen a přestavby bytových jader. V současné době Fabian s.r.o. provádí dodávku a montáže oken a také službu tzv. hodinového manžela.


Hodinový manžel

Občas se hodí každému z nás – hodinový manžel. V Plzni Vám firma Fabian s.r.o. poskytne tyto služby v bezkonkurenční kvalitě. Máte problémy s tekoucím kohoutkem? Potřebujete zkontrolovat pojistky? Pokud je Vaše odpověď kladná, ale sami si na tyto úkony netroufnete, pak nemusíte zoufat! Hodinový manžel u Vás bude v cuku letu! Firma tuto službu provozuje již několik let a hodinoví manželé jsou vyučeni ve svém oboru. Nemusíte se proto bát, že Vám prasklé potrubí přijde spravit zedník.

Pokud byste měli zájem o jakoukoliv službu, nebojte se společnost kontaktovat, jistě Vám vyjde vstříc a bude se snažit vyhovět všem Vaším požadavkům.