Hoďte stres a shon za hlavu

27.09.2015 21:03

Vítejte v oáze klidu a odpočinku. Vítejte v salonu pod Všemi svatými.

Dnešní doba je plná vystresovaných lidí, kteří se neustále za něčím honí, a málokdo si najde chvilku pro sebe. Chvilku, kdy se věnujeme opravdu jen sami sobě, vypneme a relaxujeme. Salon Pod Všemi svatými Vám nabízí prostory a služby přesně určené relaxaci, odpočinku a zkrášlování. Můžete k nám přijít na masáže, do kadeřnictví, na kosmetiku, do vířivky, do solária nebo do sauny či na různé metody neinvazivní liposukce. 

Solárium Plzeň

A protože léto je již neodvratně za námi a sluníčka už si v nadcházejících dnech moc neužijeme, nabízíme Vám možnost udržet si bronz i přes zimu za pomoci našeho kvalitního solária značky Ergoline. V našem turbo soláriu se opálíte za zlomek času, než kdybyste chytali barvu pod sluncem, a zároveň máte jistotu, že jste v rukách profesionálů. Solárium necháváme kontrolovat odborníkem po technické stránce a v pravidelných intervalech měníme trubice. Čistota prostředí je u nás samozřejmostí.

Pokud k nám přijdete poprvé, doporučíme vám délku doby opalování v závislosti na typu kůže a také vám nabídneme vhodné kosmetické přípravky pro opalování v soláriu, které pomáhají chránit kůži.

Sauna Plzeň

                Skvělým místem pro relaxaci a načerpání energie je sauna. Zejména v chladnějších měsících jistě oceníte možnost prohřát si tělo až do morku kostí. Vedle blahodárného pocitu tepla také pravidelným chozením do sauny posílíte svůj imunitní systém, uvolníte svaly a klouby a mnohem víc. Princip saunování je založený na intenzivním prohřátí celého těla, po kterém následuje prudké ochlazení. Tím dochází k prokrvení organismu, urychlení látkové výměny a lepšímu odvodu odpadních látek, přispívá k regeneraci po úrazech, zlepšuje pružnost cév a posiluje srdce.

Kde nás najdete

Náš salon sídlí nedaleko centra města Na Roudné, v ulici Pod Všemi svatými. Jsme dobře dostupní městskou hromadnou dopravou, pěšky i autem. Těšit se můžete na přátelský kolektiv, profesionální poradentství a na kvalitní služby. Záleží nám na to, abyste se u nás cítili příjemně a rádi se k nám vraceli.