Instalace topení a plynových kotlů v Plzni

19.01.2017 10:31

Hledáte kvalitní a seriózní firmu v Plzni pro instalace plynových kotlů a topení? Neváhejte! PJ Bohemia servis je tu pro Vás. Jako rodinná firma se v oboru topenářství pohybujeme již několik let a díky pečlivému přístupu a profesní zdatnosti udržované systémem školení Vám poskytneme ty nejlepší služby v oblasti topení. Plzeň je našim sídlem, tak nás neváhejte kontaktovat ještě dnes. Nabízíme zhotovení vytápění a instalaci plynových kotlů v bytech, rodinných domech, průmyslových stavbách, v halách, školkách a školách a ve všech rekonstruovaných objektech.

Instalace plynových kotlů

Přemýšlíte nad vhodným systémem topení pro Váš dům? Zkuste sáhnout po plynovém vytápění, které patří mezi nejrozšířenější používané způsoby. Vždyť vytápění plynem je nejefektivnější a nejkomfortnější technologie výroby tepla pro topení v domácnostech, firmách i veřejných objektech. Naše služby zahrnují i dodání plynových kotlů, instalace a jejich montáže na místo provozu včetně připojení na plynovod, rozvody vytápění a rozvody teplé užitkové vody. Samozřejmostí je i zajištění odborného servisu a případné opravy. A v neposlední řadě provádíme i pravidelné a mimořádné údržby kotlů na plyn a jejich revize.

Instalace topení

Přejete si, aby ve Vašem domě či bytě bylo neustále příjemně teplo a za vytápění jste přitom neutratili více, než je nezbytně nutné? Potom potřebujete vytvoření kvalitního rozvodu tepla a instalaci topení, úsporného kotle či jiného zdroje vytápění. Obraťte se na nás a my Vám vytrhneme trn z paty. Naše firma PJ Bohemia servis provádí instalace topení v Plzni a okolí a ráda Vám se vším pomůže. Navíc díky dlouhé životnosti systému poctivé české výroby ušetříte za investici i provoz. Svěřte se do rukou našich odborníků a nebudete litovat