Instalatér z Plzně - rekonstrukce bytového jádra

11.01.2017 15:57

Potřebujete instalatéra, elektrikáře, topenáře či kvalitní stavební firmu? Kontaktujte nás a my se Vám o vše postaráme. Jsme stabilní firma, která je na trhu již 19 let a stále se rozvijí. Pomáháme efektivně zjednodušit organizační procesy při realizaci stavebních prací sloučením několika malých firem pohybujících se dlouhodobě ve stavebnictví. Naší vizitkou je doporučení spokojeného zákazníka. Takže pokud rekonstrukce bytového jádra v Plzni, tak jedině od nás.

Rekonstrukce bytového jádra

Máte doma staré bytové jádro a hledáte kvalitní firmu pro jeho rekonstrukci? Plzeň je místem kde si vyberete. Kontaktujte naši firmu PJ Bohemia servis a nebudete litovat. Jsme schopni Vám pomoci od prvního kroku rekonstrukce bytového jádra, až po krok finální, čím je samotná realizace jádra. Svým zákazníkům nabízíme profesionální služby za dostupné ceny. Podle Vašeho přání dokážeme navrhnout i velmi úsporné řešení bytového jádra, stejně jako byt s designovým vybavením.

Instalatér - PJ Bohemia servis Plzeň

Potřebujete profesionálního instalatéra z Plzně? Bouchla Vám doma voda nebo řešíte nějakou závadu? Nezoufejte! Kontaktujte PJ Bohemia servis a my Vám pomůžeme vyřešit každý Váš problém. Realizujeme opravy potrubí stoupacího vedení, bytových přípojek a rozvodů vody, opravy odpadního potrubí, odpadních bytových přípojek a sifonů, výměny a nové instalace ventilů, redukčních a pojistných ventilů, kohoutů a mnoho dalšího.