Instalatérské, topenářské a stavební práce v Plzni

17.03.2015 15:18

Hledáte schopné instalatéry, nebo topenáře? Máte problém s bytovým jádrem, nebo hledáte firmu, která kvalitně zajistí stavební práce? Pak jsme tu my! Jako stavební firma Karásek a syn se pohybujeme na trhu již 12 let. Díky dlouholeté působnosti jsme získali mnoho zkušeností v podnikání v našem oboru. Mezi naše hlavní činnosti patří nejen instalatérské a topenářské práce, ale i celková stavební činnost.

Topenáři Plzeň

Jsme firma působící na trhu již 12 let, ale již od roku 1993 se naše firma soustřeďuje na činnosti spojené s obchodem, službami a stavebnictvím. Provádíme nejen stavební práce, ale i například opravy topení. Plzeň je naším sídelním městem, ovšem svojí působnost jsme za posledních pár let rozšířili i do širokého okolí Plzně. Zakládáme si na spokojenosti našich klientů, což znamená, že svojí práci odvedeme kvalitně a rychle. V naší firmě jsou topenáři vystudovaní, zruční zaměstnanci, kterým nejde v první řadě o vydělané peníze, ale o spokojenost zákazníka, protože v tom tkví naše obchodní strategie - spokojenost. Dá se říci, že to je naším denním heslem, jelikož spokojenost zákazníků znamená úspěšná a stabilní podnikatelská činnost. Dlouholetá působnost nám získala jednu velkou výhodu, a tou je dobrá dodavatelská činnost. Za ty roky, co zde v Plzni působíme, jsme si vytipovali několik spolehlivých dodavatelů nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. U nás ve firmě si uvědomujeme, jak je pohodlí domova důležité, a proto Vám nabízíme služby, kterou mohou poskytnout naši topenáři. Plzeň díky své výhodné poloze je druhé nejvýdělečnější město, hned po Praze. To znamená velké plus i pro nás, jelikož úsměvy ve tváři nevídáme jen u tuzemských zákazníků, ale i u těch zahraničních. Takže se nemusíte bát o kvalitu našich služeb. Díky dlouholetému působení jsme si našli pár tipů a triků, jak práci udělat co nejkvalitněji, a zároveň co nejrychleji. Takže pokud potřebujete montáž, nebo opravu topení v Plzni a okolí, stačí se ozvat.

Instalatérské práce Plzeň

Máte problém s potrubím? Kohoutek stále teče? Neví si rady ani hodinový manžel? Zavolejte nám! Jsme firma působící na trhu již 12 let, ale již od roku 1993 se naše firma soustřeďuje na činnosti spojené s obchodem, službami a stavebnictvím. Provádíme nejen stavební práce, ale i například instalatérské práce. Plzeň je naším sídelním městem, ovšem svojí působnost jsme za posledních pár let rozšířili i do širokého okolí Plzně. Zakládáme si na spokojenosti našich klientů, což znamená, že svojí práci odvedeme kvalitně a rychle. Každý instalatér, který je zaměstnancem naší firmy je vyškolený odborník ve svém oboru – u nás si totiž zakládáme na kvalitně provedené práci, a ta kvalitní nebude, pokud to nebude dělat odborník. Dále dlouholetá působnost nám získala jednu velkou výhodu, a tou je, jak již bylo řečeno,  dobrá dodavatelská činnost. A právě díky těmto dodavatelům a špičkové práci našich zaměstnanců, můžete vidět, že nejen naši dodavatelé podávají špičkové výkony, ale i naši instalatéři. Plzeň je městem, kde naší se naší činnost snažíme dál rozvíjet , a i nadále si osvojujeme nové technologie a techniky provedení práce tak, aby byla co nejlevnější a zároveň co nejefektivnější. Činnost instalatérské práce v Plzni byla jedna z těch prvotních, hned po stavebnických činnostech, to znamená, že ve své podstatě naše firma vzrostla i na instalatérských pracích, kterou provádí naši špičkové vyučení instalatéři.

 

Stavební firma Plzeň

Stavební práce jsou náš denní chléb a díky našemu dlouholetému působení již známe nějaké tipy a triky, jak svojí práci udělat co nejrychleji a co nejefektivněji. Naším cílem není udělat práci levně a nekvalitně. Naším cílem je dosáhnout maximální spokojenosti našich zákazníků a zároveň předvést ten nejlepší výkon.  Stavební práce provádíme se zájmem uspokojit zákazníkovi požadavky. Nechceme si od Vás vzít peníze a utáhnout jeden šroubek. Hlavním pilířem naší obchodní strategie je totiž spokojenost zákazníka. Na tom si zakládáme již od roku 1993, kdy jsme začali na trhu působit. Stavebních prací v Plzni je stále hodně, ovšem my ke každému z našich zákazníků přistupujeme individuálně a snažíme se mu věnovat maximum času. Na tyto body bychom měli dbát nejvíce, pokud chceme, a my chceme, působit, jako seriózní stavební firma. Plzeň je místem, kde jsme jako firma začínali, a díky tomu můžeme říct, že za ty léta, co působíme na trhu jsme našli již širokou škálu trvalých a spokojených zákazníků. Máme ale zároveň i výhodu v nevýhodě – stavebních firem v Plzni, jako je ta naše,  moc není, ovšem těch pár působících podniků jsou naší velkou konkurencí. Možná je jich málo, ale jsou silní. A to nás motivuje k tomu, abychom my, stavební firma Karásek a syn, byly jednou z nejlepších v západních Čechách.