Jedinečné svatební dorty v Praze

08.12.2015 16:47

Blíží se Váš svatební den a Vy chcete, aby bylo vše dokonalé? Na svatební hostinu Vám zbývá zajistit svatební dorty v Praze? Chcete, aby Váš dort byl jedinečného vzhledu i chuti? Pak navštivte cukrárnu Fregatta, kde Vám připraví takové dorty, na které nezapomenete. Buďte si jisti, že jejich služby využijete opakovaně. Má být svatební dort dvoupatrový, hranatý nebo kulatý? Cukrárna Praha Vám poradí s velikostí dortu podle pozvaných osob na hostinu. Svatební dorty v Praze si můžete sami navrhnout nebo si vybrat z katalogu vzorových dortů. Sníte o nejkrásnějším dortu? Fregatta umí ty nejlepší svatební dorty.

Dětské dorty Praha

Blíží se narozeniny Vašeho dítěte nebo někoho blízkého a Vy byste mu rádi nechali udělat dort? Ty nejlepší dětské dorty v Praze, pečou v cukrárně Fregatta. K nejoblíbenějším dětským dortům patří modelované a potahované dorty. Díky modelovací hmotě mohou být Vaše dorty různých tvarů i barev. Dětské dorty Praha jsou tak ve tvaru zvířat nebo jsou zcela pohádkové. O chuti nemluvě, protože Fregatta používá jen kvalitních a čerstvých surovin. Potřebujete sehnat narychlo dort v Praze? Žádný problém, cukrárna má otevřeno 7 dní v týdnu a peče každý den.

Cukrárna Praha Vás svými dorty ohromí

Fragatta, cukrárna Praha, nabízí nejen svatební dorty a narozeninové dorty. Vybrat si u nich můžete z široké nabídky klasických, ovocných i potahovaných dortů, zákusků i cukroví. Udělejte si nedělní výlet a zakončete ho v této cukrárně, kde pečou nejluxusnější dorty v Praze. Objednat si zde můžete narozeninové dorty Praha i cukroví na Vánoce. Neváhejte a tuto cukrárnu navštivte.