Jezdecká škola - zde se rodí legendy

18.06.2015 21:29

Jezdecká škola Plzeň

Hledáte kvalitní školu, kde vás nenaučí jen jezdit na koni, ale i mít citový vztah ke zvířatům? Pak jste našli správně. Naše Jezdecká škola Pod Tvrzí se postará o to, aby vy, nebo vaše dítě se naučilo správně zacházet se zvířaty, aby se jim naučilo rozumět, ale hlavně, aby se naučilo k nim správně chovat. Naší snahou je vytvořit citový vztah mezi člověkem a zvířetem, byť se jedná o koně. Protože koně tu byli vždycky pro člověka. Už od dávných dob pravěku byli koně pro člověka velice užitečné. Nyní je na čase, aby člověk něco dělal pro koně. Našim cílem je ale hlavně uspokojit potřeby zákazníka, takže se vynasnažíme vám ve všem vyhovět. Pro vaše maximální pohodlí a bezpečnost vám můžeme nabídnout jezdecká sedla, která jsou dělána z těch nejkvalitnějších materiálů. Z těch samých materiálů se vyrábí i sedla pro profesionální žokeje. Díky polstrování se vám bude na koni sedět o mnoho pohodlněji než na ostatních sedlech, a díky velice pevným popruhům je velmi malá šance, že byste z koně spadli.

Jezdecké potřeby pro koně

Nabízíme širokou škálu potřeb, které jsou nezbytné pro správné zacházení se zvířaty, zejména s koněm. Naše potřeby jsou od spolehlivých dodavatelů, kteří vědí, co dělají, a bezpečnost a praktičnost jsou jejich denní hesla. Zkrátka s námi si můžete užít spoustu srandy a zábavných aktivit, jako je například jízda na koni. Plzeň je naším domovským městem, máme zde i hodně spokojených a stálých zákazníků. Ovšem díky tomu, že naše jízdárna se nachází nedaleko Plzně, je naše pole působnosti o dost širší. Jezdí sem lidé z celých západních Čech a touží po skvělém zážitku.

Ustájení koní Plzeň

Naše stáje jsou pro koně velice pohodlné, prostorné, a ujišťujeme vás, že se koně v našich stájích budou cítit nadmíru spokojeně. Pro koně vyžadujeme jen to nejlepší, s čímž souvisí i ustájení na kvalitní úrovni. Uvědomujeme si, že stáje jsou pro koně domovem, a proto se snažíme, aby kůň byl ve své stáji spokojený. Protože není na světě krásnějšího pohledu, než dívat se do očí spokojenému koni, který je štěstím bez sebe.

Jezdecká škola Pod Tvrzí – tady se rodí legendy