Jezdecké potřeby a škola

16.09.2015 20:37

Jezdecká škola Plzeň

Uvažovali jste někdy o jízdě na koni? Cítit se, jako pravý kovboj na divokém západě, nebo, jako rytíř, který si jede pro svou princeznu?
U nás se vám splní vaše sny!
Jezdecká škola Pod Tvrzí nabízí tu nejlepší péči jak o vašeho koně, tak o vašeho budoucího žokeje. Jízda na koni je pro některé lidi celý život, věnují tomu maximum a překážky se časem naučí překonávat s přehledem. To můžeme nabídnout jen a jen pro vás. Přijďte se k nám podívat, ať vidíte, jak vypadá skutečný život v jízdárně. Život v přírodě, komunikace se zvířaty a příjemný kolektiv ochotný kdykoli pomoci. To jsme my.

Jezdecké potřeby

Sháníte kvalitní potřeby, které by jednak splnili to, co se od nich očekává, a zároveň by byly šetrné k vašemu koni?
Poohlédněte se u nás!
Máme na výběr širokou škálu veškerých jezdeckých potřeb, které vůbec na trhu můžete najít. Ať už se jedná o hygienické prostředky, nebo ty jezdecké, u nás najdete opravdu všechno. Přijďte se podívat, nebo navštivte naše stránky a vyberte si potřeby přesně pro vašeho koně.

Jezdecká sedla

Potřebujete kvalitní jezdecké sedlo, které by bylo jednak pohodlné, bezpečné a aby nějak vypadalo? Sháníte konečně něco, co by splnilo vaše očekávání? Pak jsme tu my! U nás si můžete vybrat ze široké nabídky jezdeckých sedel, které jsou určeny jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Tyto sedla jsou vyrobena z kvalitních materiálů, a jejich výrobci si uvědomují, že musí i těchto sedel splnit hned dva požadavky. Za prvé je to bezpečnost – nikdo by si nezval na svědomí život nadějného žokeje, který před sebou má slibnou kariéru, a za druhé je to pohodlí. Každý se chce ve svém sedle cítit maximálně pohodlně, a o to se snaží jak naši dodavatelé tak my. Jak již bylo řečeno, jde nám především o pohodlí a bezpečnost, ovšem nic na světě nevypadá líp, než spokojený výraz v zákazníkově tváři. Naším cílem je uspokojit zákazníka, ať už má jakoukoli potřebu, nebo prosbu. Ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat individuálně, což je klíčem k úspěchu. Tak jako je individuální poptávka, my na ní odpovídáme individuální nabídkou. Díky naší flexibilnosti vám můžeme sehnat sedlo přesně podle vašich představ. Materiály, ze kterých se tyto sedla vyrábějí, jsou přesně ty samé materiály, ze kterých jsou dělaná sedla profesionálních žokejů.

Ustájení koní Plzeň

Naše stáje jsou pro koně velice pohodlné, prostorné, a ujišťujeme vás, že se koně v našich stájích budou cítit nadmíru spokojeně. Pro koně vyžadujeme jen to nejlepší, s čímž souvisí i ustájení na kvalitní úrovni. Uvědomujeme si, že stáje jsou pro koně domovem, a proto se snažíme, aby kůň byl ve své stáji spokojený. Protože není na světě krásnějšího pohledu, než dívat se do očí spokojenému koni, který je štěstím bez sebe.

Jezdecká škola Pod Tvrzí – tady se rodí legendy