Jízda na koni? Areál pod Tvrzí = správná volba!

15.09.2015 20:03

Jezdecká škola v Plzni


Milujete koně? Chcete se naučit jezdit? Ale nevíte kde? Navštivte naší jezdeckou školu pod Tvrzí!

Jezdecká škola v Plzni je místo, kde Vás naučíme nejen jezdit na koni, ale i jak o koně pečovat a více jim porozumět. Pokud jste začátečník, nemusíte se vůbec bát. K dispozici Vám bude jeden za našich instruktorů, kteří Vás do tajů jízdy na koni zasvětí. Na našich webových stránkách najdete seznam koníků i s jejich jmény, všichni se už na Vás těší. Tak přijďte k nám a usedněte do sedla!

Ustájení koní

Nabízíme kvalitní zařízené stáje, kde si Váš kůň bude žít jako v bavlnce. Naše stáje nabízí boxové ustájení, které je spojeno s možností pouštění koníků do výběhu. Takže se nemusíte bát, že by koně byli celé dny zavření v boxu. Další službou, kterou nabízíme, jsou tréninkové hodiny s certifikovaným instruktorem.

Jezdecká sedla

Nevíte si rady s výběrem sedla? U nás Vám poradíme, jaké sedlo je to pravé, a sedlo můžete u nás i zakoupit. Nabízíme kvalitní jezdecká sedla značky Sebastian Ucha. Tyto sedla jsou světovou jedničkou na trhu. Máme široký sortiment, u nás si vyberete, ať už chcete sedlo skokové, drezúrní tak i sedlo na polo. Další potřeby, jako jsou bičíky, pásky, uzdy, řemínky a kartáče, u nás samozřejmě taky najdete.

Pronájem areálu

Výcvik a tréninky jsou důležité, ale máte na ně prostory? Nemáte? Nevadí, pronajměte si náš areál!
Nabízíme venkovní pískové kolbiště i krytou halu s pilinami, která má tu výhodu, že je k dispozici po celý rok a za každého počasí.

Jezdecká škola pod Tvrzí – místo plné pohybu, ušlechtilých koní a skvělých lidí!