Karásek a syn

09.03.2015 21:26

Firma vznikla již v roce 1993, ale název „Karásek a syn“ nese až od roku 2002. Nicméně již od začátku se zabývá stavebnictvím, obchodem a službami. A to nejen v Plzni, ale také v jejím okolí. Pro svou ochotu a vstřícnost je firma Karásek a syn jednou z nestabilnějších na trhu.

Instalatérství
 

Jednou ze služeb, po kterých je stále poptávka je jistě instalatér. Plzeň není výjimkou a proto i zde lidé jistě ocení, když najdou profesionály, kteří odvedou svoji práci precizně.

Firma nabízí kompletní servis, včetně dodávky, montáže a rekonstrukce vodovodních, odpadních a kanalizačních potrubí v nejkratších možných termínech.

Topenářské práce
 

Topenáře za svůj život vyhledá nesčetněkrát každý z nás. Ať už se jedná o cokoliv ve firmě Karásek a syn máte záruku, že před jakýmkoliv projektem a určením ceny promyslí a navrhne optimální možnosti a odpovídající materiály.

V dnešní době je možno pro rozvody topení použít mnoho druhů tvarovek, potrubí, kotlů,ventilů,  kohoutů, radiátorů, ale i regulací a zásobníků TUV.

Koupelny, kuchyně a interiéry
 

Firma provádí veškeré stavební práce, včetně rekonstrukce bytových jader. V Plzni Se jistě ale najdou lidé, kteří budou potřebovat například rekonstrukci koupelny.

Firma zohledňuje módní trendy, ale i nadčasovou klasiku. Realizujeme kompletní rekonstrukce půdních vestaveb, včetně pokládky podlahových krytin dle výběru zákazníka.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, nebojte se firmu ihned kontaktovat.