Když potřebujete pomoc s autem

24.09.2015 20:07

Vaše auto opravíme, odtáhneme anebo vám půjčíme naše

                Provozujeme odtahovou službu, autoservis a autopůjčovnu a zajišťujeme nákladní dopravu.

Dostanete-li se do situace, že je potřeba vaše auto odtáhnout, jsme tu pro vás. Poradíme si i s nepojízdným, havarovaným vozem. Umíme také vyprostit havarované nebo nepojízdné osobní a nákladní automobily včetně autobusů. Vozidlo přepravíme podle požadavků klienta nejmodernější technikou z místa nehody nebo poruchy do nejbližšího autoservisu, domů nebo na jakékoliv místo v Evropě. A protože nehoda se neřídí časem ´úředních hodin´, jsme tu pro vás v krizových situacích non stop. V určitých případech lze hradí odtah zcela nebo zčásti vaše pojišťovna.

Váš porouchaný automobil rádi opravíme v našem moderním autoservisu. Provádíme servisní prohlídky i opravy automobilů všech značek od A do Z. Náš tým tvoří zkušení automechanici s příslušným vzděláním a dlouholetou praxí. Tým mechaniků vede příjímací technik. Po dobu, kdy je váš vůz u nás, můžete využít služeb naší autopůjčovny.

Zapůjčit si u nás můžete osobní i užitkové vozy. Všechna auta máme v top stavu, jsou pravidelně kontrolována našimi techniky a po každém vrácení důkladně uklizena a vyčištěna. Z našeho vozového parku si vybere každý. Vámi zvolené vozidlo přistavíme na místo nehody, poruchy nebo jiné určené místo, kde jej opět po vrácení vyzvedneme. Nabízíme rovněž pronájem vozidel s řidičem.

V neposlední řadě umíme zajistit nákladní autodoprava s hydraulickou rukou. Přepravíme náklady, např. stavebního materiálu do celkové hmotnosti 40 tun.

V nouzi poznáš přítele, jsme tu pro vás kdykoliv nás potřebujete!