Koupelnové skříňky

30.05.2015 09:10

Máte malou a neprostornou koupelnu? Cítíte se ve své koupelně stísněně? My pro Vás máme jednoduché a praktické řešení. Pořiďte si šikovnou koupelnovou skříňku. Na našem webu můžete najít skříňky různých tvarů i velikostí. Pro dokonale uklizený domov je potřeba spousty čistících a mycích prostředků a pracích prášků, a když se k tomu přidají ještě běžné kosmetické přípravky, šampony a mýdla není v maličké bytové koupelně k hnutí a všechno Vám padá a překáží. Naše koupelnové skříňky vyřeší Vaše problémy.

Koupelnové skříňka pod umyvadlo

Žijete v malém bytě? Do koupelny se Vám už nic nevejde, protože 2/3 prostoru zabere vana? A potřebujete si někam uložit Vaši kosmetiku a přípravky na mytí? Pořiďte si šikovné řešení pro malé bytové koupelny – koupelnovou skříňku pod umyvadlo! Naše společnost nabízí nepřeberné množství skříněk nejrůznějších tvarů a velikostí z různých materiálů.

Koupelnové doplňky

Pokud je Vaše kuchyně velká a prostorná a nemusíte řešit problémy s místem, pojměte projekt výstavby nové koupelné skříňky, jako designový doplněk. Jistě si vyberete z naší nabídky na našich internetových stránkách. Kombinovat je můžete například koupelnovým zrcadlem