Koupelny a koupelnové vybavení od ProCeram

16.06.2015 08:36

Provádíte výstavbu nové koupelny nebo chcete jen modernější řešení stávající koupelny ve vašem bytě či domě? Hledáte kvalitní obklady a dlažby či jiné vybavení do koupelny jako kvalitní vany nebo sprchové kouty za super ceny?

Pokud ano, jsme tu právě pro Vás! Nechte se inspirovat zbožím z našeho obchodu. Jsme specializovaný ověřený e-shop s kamennými provozovnami po celé České Republice nabízející vybavení pro koupelny. Vybírat můžete z širokého sortimentu vybavení koupelen, včetně koupelnových doplňků. Nabízíme  sprchové kouty  a panely, vany, WC, umyvadla, baterie, obklady a dlažby, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky a další příslušenství. Vyberte si vybavení koupelen za nejlepší ceny! Oceníte široký výběr vybavení pro koupelny a kvalitní servisní služby. Navíc se vším vám poradí naši specialisté na koupelny a koupelnové doplňky, stačí nás kontaktovat, nebo přijít nakoupit do některé z našich provozoven.

Koupelnový nábytek a doplňky

Každý z nás hledá ve svém domě či bytě místo, kde může být jen sám sebou. Mít chvíli jen pro sebe a dopřát si odpočinek od dění kolem nás. Nabízíme Vám koupelnový nábytek, který vám zaručí dostatek místa na vše potřebné a zaručí Vám jednoduchý způsob, jak si vše přehledně uspořádat a mít to po ruce. Díky tomu vám zůstane více času věnovat se sami sobě!

Inspirujte se koupelnovým nábytkem a doplňky z naší rozsáhlé nabídky. Zrcadlové skříňky a galerky do koupelny se vyznačují především úložným prostorem. Vyberte si koupelnovou skříňku se spoustou místa na vaše hygienické potřeby, díky které si udržíte pořádek i v malé koupelně. Jsou vyrobeny z různých materiálů a v mnoha velikostech. Nabízíme koupelnové skříňky s umyvadlem, pod umyvadlo, se zrcadlem, s dvířky a se zásuvkami, koupelnové skříňky nízké i vysoké a samozřejmě různě hluboké. Samostatné skříňky můžete kombinovat s ostatním nábytkem Vaší koupelny, ale také ho můžete sladit s dalšími koupelnovými doplňky. Jistě si z naší nabídky vyberete tu pravou právě pro Vaši koupelnu!

Nedílnou součástí interiéru koupelny jsou i koupelnové doplňky. Šetří místo a dotváří ji nejen po stránce estetické a účelné. Uspokojí požadavky na praktickou i stylovou koupelnu. Koupelnové doplňky doladí styl Vaší koupelny. Jejich praktické využití je skutečně dokonalé. Dotváří charakter a vyzdvihují styl Vaší koupelny. Doplňky do koupelny jsou vyrobeny tak, aby zvládly vlhkost koupelny. Nechte se unést různými druhy koupelnových doplňků - keramické, nerezové, dřevěné i skleněné. 

V naší nabídce najdete nadčasové tvary i klasiku zaměřenou na funkčnost a účelnost. Chromované koupelnové doplňky jsou nejvíce oblíbené pro svůj universální vzhled a snadnou údržbu. Mezi další materiály pro výrobu koupelnových doplňků jsou kovy v kombinaci skla, dřeva a keramiky, nebo je použitá nerez ocel. V dnešní době jsou koupelnové doplňky nepostradatelným pomocníkem v koupelně, ale i na WC, aby každý ručník, kartáček na zuby a další toaletní potřeby byly na svém místě a koupelna zářila vkusem a čistotou. Udržíte si lépe pořádek a organizaci koupelny. Maličkosti a potřebné doplňky do koupelny prostor doladí a zútulní. Koupelna bude místo, kde budete rádi relaxovat ve vaně, nebo sprchovém koutu obklopeni praktickými doplňky. Široká nabídka obsahuje háčky, věšáky, poličky, mýdlenky, držáky zubních kartáčků a sklenice, drátěný program, držáky na toaletní papír, držák WC kartáče, madla do koupelny a mnoho dalších užitečných doplňků do koupelny.

Vyberte si u nás doplňky do koupelny výhradně od kvalitních českých a zahraničních dodavatelů vyznačujících se vynikající kvalitou a designem za příznivou cenu!

Obklady a dlažby pro Vaši koupelnu

Vybavte své koupelny kvalitními  obklady a dlažbou , u nichž máte jistotu, že vydrží mnoho let! Přinášíme vám luxusní i cenově výhodné obklady a dlažby od uznávaných výrobců. Díky velkým skladovým prostorům si vybrané zboží můžete odvézt domů prakticky ihned.

Trend klasických obkladů a dlažeb do koupelny to je dva a více odstínů obkladu, doplněné o ozdobné pásky, listely a dekorované obklady. Dlažba bývá navrhnuta ve stejném tónu, aby vše dokonale ladilo. Toužíte po posledních novinkách imitace přírodních materiálů? Přijďte k nám. Nabízíme obklady a dlažby v dokonalé imitaci dřeva, kovu nebo kůže. Vybírat můžete také z velkoformátových obkladů a dlažeb, které oceníte hlavně v malé koupelně a opticky ji tak zvětšíte.

Udělejte ze své koupelny to nejútulnější místo na světě! Pokud se na to sami necítíte uděláme koupelnu za Vás. Naši interiéroví konzultanti pro vás připraví unikátní 3D návrh Vaší nové koupelny. Popište nám svoji představu a my ji proměníme ve skutečnost. Rádi vám doporučíme kompletní řešení vaší koupelny na míru. Pokud toužíte po moderních a účelných koupelnách, které budou ozdobou vašeho domova, pak zavítejte do některé z našich provozoven a využijte služby grafického návrhu Vaší koupelny.

Naše obklady a dlažby vytvoří z Vaší koupelny skutečně příjemné místo pro odpočinek a relaxaci! 

ProCeram shop Vám nabízí kvalitní obklady a dlažby pro Vaši koupelnu či kuchyni. Dlažby a obklady do koupelny, stejně jako koupelnový nábytek nebo sanitární keramiku, dodáváme po celé ČR. Neváhejte nás oslovit s konkrétní poptávkou, rádi Vám vyhovíme s každým individuálním požadavkem a vybrané zboží dodáme až k Vám domů.