Krmivo pro zvířata od společnosti Amelis

26.02.2017 22:10

Potřebujete kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata? Obraťte se na odborníky, obraťte se na společnost Amelis s.r.o. Jsme na trhu již několik let a zabýváme se především lisováním a výrobou agrárních komodit. Zde je zahrnuto i zhodnocování druhotných surovin a to především využitelných složek odpadů, biologických odpadů a druhotných surovin. Dále pak obchod s agrárními komoditami a v neposlední řadě se zaměřuje i na zvýšení podílu energie z obnovitelných zdrojů a jejich maximální ekonomické využití.

Velkoobchod krmiv pro zvířata

Už máte vybráno, ale potřebujete ještě dopravu? Pro nás není nic problém! Krmivo pro zvířata Vám dovezeme na předem určené místo a za nejlepší cenu na trhu. Máme kompletně zmodernizovaný vozový park. Vlastníme nové kontejnerové auto a navíc jsme držiteli certifikátu GMP+ B4 pro silniční nákladní dopravu krmiv. Tento certifikát nám umožňuje export a prodej krmiva pro hospodářská zvířata i do zahraničí.

Amelis = garance kvality a prodej krmiv

Námi nabízené zemědělské komodity jsou především ječmen, pšenice a kukuřice. Novinkou je i prodej krmiva pro zvířata v podobě sladového květu, který je ve formě granulí. Ten vzniká jako druhotný produkt z procesu výroby pivního sladu. Všechny tyto námi nabízené komponenty se vyznačují vysokou výživnou hodnotou a lze je použít samostatně nebo jako součást krmných směsí. Amelis to je znamení garance kvality, prodej krmiv a velkoobchod krmiv pro zvířata. Neváhejte a oslovte nás ještě dnes! Těšíme se na společnou spolupráci!