Kvalitní a šetrné opálení v Plzni - solárium v salónu PVS

26.04.2017 22:54

Dámy, toužíte po svůdně krásném bronzovém opálení? Neváhejte a navštivte naše moderní solárium v salónu PVS Plzeň. Dopřejte se chvilku oddychu po namáhavém dni v práci a dočerpejte ztracenou sílu. A nejen to! Naše šetrné opálení Vám dodá i potřebnou vitalitu a energii. Navíc podporuje i tvorbu vitamínu D, který pozitivně působí na prevenci rakoviny či cukrovky, léčí řadu kožních chorob a ovlivňuje lidskou psychiku. A že jste v soláriu ještě nikdy nebyli? Nevadí! Náš milý a kvalitně proškolený personál se o vše postará a se vším Vám rád pomůže. Poradí Vám s vhodnou délkou opalování i s použitím vhodné kosmetiky, která Vám umožní vyšší a déle trvající zhnědnutí a ochrání Vaší pokožku před dehydratací. Vše co potřebujete je naše Solárium Plzeň.

Kvalitní opálení? Jedině v soláriu PVS Plzeň

Nadčasový design, komfortní dvakrát lomená plocha pro ležení a charakteristická, nová, dvakrát lomená lůžková plocha – Body Wave, která poskytuje citelné odlehčení namáhaných a otlačovaných míst těla při ležení. To vše Vám poskytne naše solárium, které splňuje ty nejpřísnější normy Evropské unie. Zastavte u nás v oáze klidu a pohodlí. Neváhejte už ani minutu! Když kvalitní opálení v Plzni? Tak jedině v salónu PVS. Přijďte nás navštívit i Vy!

Chybí Vám sluníčko a Vaší pleti bronz? Nezoufejte a nebraňte se pohodlnému soláriu a šetrnému opálení a navštivte naše moderní solárium!