Kvalitní ubytování - penzion Harmonie

16.09.2015 20:39

Penzion Harmonie Klatovy

Nezaujaly Vás nabídky cestovních kanceláří? Nebo jen chcete strávit pár dní v naší krásné české zemi? 
Navštivte náš penzion Harmonie, u nás budete nadmíru spokojeni! 

Co všechno můžeme nabídnout? 

Penzion Harmonie se nachází ve Švihově, nedaleko západočeského města Klatovy. Nabízíme Vám kvalitní a romantické ubytování v Klatovech, v prostředí Šumavské přírody za rozumné ceny. Zde můžete strávit příjemnou dovolenou ať už zimní nebo letní. Okolní příroda je vskutku nádherná a to v každém ročním období. Můžete se o tom sami přesvědčit a to tak, že nakouknete do naší fotogalerie. Délka pobytu je čistě jen a jen na Vás, můžete k nám vyrazit na prodloužený víkend a nebo u nás strávit i 14 dní. 

Tipy na výlety

Zařídili jste v našem penzionku ubytování a nechcete celou dovolenou jen odpočívat? Poradíme Vám, kam v okolí města Klatovy vyrazit na výlet.
Milujete historii a památky? V tom případě Vám doporučujeme navštívit místní unikátní vodní hrad Švihov, zámek Chudenice, který se nachází kousek od našeho penzionu. Určitě byste si neměli nechat ujít světově proslulé klatovské katakomby. Ale pokud máte radši procházky a turistiku, jste na správném místě. Klatovy toť brána do Šumavy a Šumava to je ráj pro turisty. Můžete navštívit např. Čeňkovu pilu, hrad Kašperk, Srní, Modravu nebo si vychutnat krásu řeky Vydry.

Ubytování v Klatovech a okolí – to je penzion Harmonie