Kvalitní ubytování - Penzion Harmonie

25.09.2015 09:30

Říkáte si kam na dovolenou? A chcete dovolenou strávit v naší krásné malé zemičce? Přijeďte k nám do Penzionu Harmonie!

Kde nás najdete?

Náš penzion Harmonie najdete ve Švihově. Švihov se nachází nedaleko západočeského města Klatovy. Nabízíme Vám kvalitní ubytování v krásné Šumavské přírodě. Jakou délku pobytů nabízíme? Délka pobytu je čistě na Vás. Ať už u nás zůstane na víkend a nebo na 14 dní, záleží na Vás. Věřte nám, že se Vám u nás bude líbit!

Vybavení penzionu a stravování

V našem penzionu je Vám k dispozici společenský kout, obývací pokoj v obou místnostech je televize se satelitem. Kuchyň s jídelním koutem, kde si můžete sami vařit, je vybavena ledničkou, horkovzdušnou troubou, myčkou a také mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí.
Pokud u nás chcete opravdu jen odpočívat a neztrácet čas vařením – doporučujeme Vám restauraci Česká koruna, kterou najdete v nedalekém Červeném poříčí.

Náš penzion má i saunu, kterou můžete využít kdykoli se Vám zachce. Večer si můžete šťouchnout kulečník nebo si jen tak posedět na venkovní terase.

Tipy na výlety

Chcete poznat krásy v okolí města Klatovy? Chcete podniknout túru na Šumavě? To všechno a ještě mnohem víc tu můžete zažít! Nyní Vám dáme pár tipů, kam byste určitě měli zavítat.
Příroda a vycházky, to je něco pro Vás? No výborně, Šumava je na túry a procházky naprosto ideální! Projděte si Čeňkovu pilu, Modravu a vychutnejte si tu překrásnou panenskou přírodu kolem Vás! Procházku můžete spojit i s navštívením nejvýše položeného královského hradu Kašperk, který je otevřen po celý rok!
Jestli máte rádi historii, navštivte vodní hrad Švihov nebo zajeďte do nedalekých Klatov a prozkoumejte proslulé katakomby.

Penzion Harmonie – kvalitní ubytování v Klatovech a okolí!