Luxusní kožené peněženky Pantheonwallets pro dámy i pány

15.06.2015 14:02

Máte hluboko do kapsy? Nebo vaše peněženka praská pod tlakem všech věrnostních karet, vizitek a dokladů? Pak potřebujete prostornou peněženku na bankovky i doklady. V naší nabídce webu Pantheonwallets si vybere každý. Nabízíme kvalitní luxusní kožené peněženky, dámské i pánské. V našich kolekcích světových módních návrhářů najdete ty největší skvosty. Nabízíme značky jako Guess nebo Tommy Hilfiger. Vyberou si ale i náročnější zákazníci. V nabídce máme peněženky z hadí, krokodýlí a rejnočí kůže.

Dámské a pánské peněženky

Na výběr jsou kožené peněženky v mnoha barevných variantách. Dnes už není nabídka omezená pouze na černou a hnědou přírodní barvu, ale lze dostat kožené peněženky prakticky v jakékoliv barvě. Nabízíme různé velikosti, tvary a typy luxusních peněženek. Každá dáma i pán si u nás vybere.

Náš obchod se zaměřuje na prodej módních a stylových kožených, dámských a pánských peněženek. Jedná se o peněženky od předních značek Guess nebo Tommy Hilfiger za ceny co potěší! Tyto elegantní moderní krásky z pravé kůže uchvátí nejen luxusním koženým vzhledem, ale hlavně praktickým množstvím přihrádek na všechny nezbytnosti, které nemohou chybět v peněžence žádné ženy i muže. Najdete zde velké přihrádky na bankovky, kapsu na mince, skrytou kapsu na zip a v klopě se skrývají přihrádky na karty. Vnitřek dámských i pánských peněženek je pěkně přehledný, takže v ní vždy vše rychle najdete.

My ženy potřebujeme samozřejmě hezkou a praktickou peněženku, kam uložíme všechno potřebné od peněz, přes doklady, až po věrnostní kartičky našich oblíbených obchodů. Dáváme přednost kvalitním materiálům a moderním vzhledům. Rovněž pánové si však potrpí na luxus a v nabídce webu Pantheonwallets si můžete vybrat kvalitní peněženky známých značek za výhodné ceny. I pánské módní doplňky totiž podléhají současným trendům, které se neustále mění. Proto držte krok s dobou!

Luxusní kožené peněženky

Elegantní kožené peněženky ručně vyrobené z kvalitních exotických kůží jsou dokonale praktické. Právě kůže je tradičním materiálem pro výrobu peněženek. Dobře se ohýbají a tvarují. Kůže je tak ideálním materiálem díky své pružnosti a zároveň pevnosti, nehledě na to, že výrobky z kůže pěkně voní. Pokud máte zájem o opravdu luxusní kousky, pak sáhněte po známých značkách Guess nebo Tommy Hilfiger, které svou tradicí a historií zaručují vysokou kvalitu provedení i designu.

Nejen pro náročnější zákazníky přicházíme na trh s řadou velmi kvalitních luxusních kožených peněženek šitých z exotických kůží.  Hadí kůže  je harmonie krásy mezi jednoduchým a moderním návrhem ve formě elegantních a jedinečných exotických kožených výrobků. Krokodýlí kůže zhotovené ze sladkovodních krokodýlů jsou jedny z nejkrásnějších. Rejnočí kůže je považována za nesmrtelnou kůži. Tato obdivuhodná kůže je 25 krát pevnější než kůže hovězí, je odolná proti poškrabání, propíchnutí a ohni. Ojedinělé "kameny" srovnatelné s perlami či drahokamy se přirozeně vyskytují na zadní straně každé ryby a nejsou nikdy stejné. Je to jejich "otisk prstů.

Luxusní peněženky vyjadřují čistotu chvil, v nichž se necháme obklopit krásou. Kolekce je příkladem perfektního řemeslného zpracování. Výsledkem péče a porozumění návrhářů, kteří vytvářejí formy, a umělců, kteří vtiskují výrobkům jejich konečnou podobu. Jestli hledáte luxusní praktickou peněženku Vašeho života je tady. Nic neukáže lépe Váš úspěch jako peněženka z pravé exotické kůže. Stačí si jen vybrat a ukázat světu, že Vy na to máte!