Luxusní ložní prádlo

24.02.2016 22:36

Toužíte si dopřát kapku luxusu? Tak pro Vás máme povlečení z přírodní bavlny, které je jedním z nejpříjemnějších a nejkvalitnějších materiálů, ze kterých se luxusní ložní prádlo vyrábí. Bavlna je ručně česaná, díky čemuž si udržuje nízký podíl rostlinného znečištění. Hlavním důvodem obliby bavlněného povlečení jsou jeho vynikající užitné vlastnosti, především hladkost, výjimečná měkkost, prodyšnost a dlouhá životnost. Luxusní bavlněné povlečení je velice příjemné na dotyk a neuvěřitelně dlouho si zachovává svůj překrásný vzhled. Kvalitní bavlněné povlečení můžete léta prát a stále bude vypadat jako nové. Díky naší exkluzivní nabídce z mnoha krásných vzorů si můžete vybrat to nejkrásnější ložní prádlo, které se stane ozdobou Vaší ložnice.

Saténové ložní prádlo

Cítíte se ráno po probuzení nevyspalí, unavení a celkově špatně naladění? Důvodů může být víc, od zdravotních potíží, přes nekvalitní matraci až po krátkou dobu spánku. Pomoci ale v každém případě může, pokud svou peřinu a polštář zahalíte do saténového povlečení z naší nabídky. Postel Vás bude večer dříve lákat do svých tenat a ráno Vám dodá dobrý pocit do začátku nového dne. Vyzkoušejte naše saténové ložní prádlo a sami se přesvědčte, že i zdánlivá maličkost může přinést pohodu do běžného každodenního života. Přepychové věci nemusí být drahé, nabízíme kvalitní levné ložní prádlo, které potěší i zahřeje.

Ložní prádlo mikroplyš

Mikroplyš je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu kvalitního povlečení. Vděčí za to svým vynikajícím užitným vlastnostem. Jedná se o oboulícní úplet, který potěší svou snadnou údržbou. Zaručuje splývavost a tak nevyžaduje žehlení. A pokud používáte sušičku prádla, povlečení jí můžete bez obav svěřit. Je to čistě přírodní produkt, který je neobyčejně příjemný lidské pokožce. Pokud si přejete kvalitu a zároveň hledáte hebkou látku, ložní prádlo mikroplyš je tou správnou volbou. Je to jedna z nejhebčích látek, kterou lze získat. Čistě přírodní látka, která je ale podstatně jemnější než obvyklá tkaná bavlna. A jako u ostatního povlečení zde najdete zapínání na zip, které je praktické i bezpečné zároveň. Ložní prádlo levně, to je naše motto.