Marketing a školení

08.08.2015 00:30

Reklama a marketing

Sháníte někoho, kdo by Vám zajistil kvalitní reklamu? Hledáte někoho, kdo by konečně splnil Vaše očekávání?
Obraťte se na nás!
Jsme firma zabývající se řešením různých finančních situací, které potkaly alespoň jednou každého z nás. Krom toho vás můžeme přiučit různé prodejní dovednosti, které Vám pomůžou zvýšit Váš zisk o několik desítek procent. Jsme finanční poradci, takže se Vám budeme snažit poradit co nejlépe.
Klíčovým bodem je marketingová analýza. Bez ní se člověk prakticky nemůže hnout. Pomáhá nám získat větší přehled o konkurenci, n a je to velmi dobrý pomocník při plánování obchodní strategie. Čím více informací máte, tím lépe se pohybujete mezi konkurencí, a kdo ví, třeba z vás jednou bude i monopolní společnost.

Školení manažerských dovedností

Nejste spokojeni s vašimi manažery? Nepracují dle vašich představ? Pak vám doporučujeme využít naší službu – školení manažerských dovedností. Jedná se o profesionální přístup letitých manažerů, kteří do svých výkladů přidávají i své osobní zkušenosti a zážitky. Nejsou to zkrátka učebnicoví lidé. Naučí vaše manažery pár triků, jak svojí práci dělat co nejefektivněji, a zároveň poradí pár způsobů, jak být úspěšný jak pro sebe, tak pro firmu.

Time management

Další důležitou částí podnikání je to, jak si rozvrhnete Váš čas. Představte si, že čas je firma, a Vy jste jejím ředitelem. Musíte tedy tu svou firmu rozvrhnout tak, aby byla efektivní, a zároveň, aby jste do ní neinvestovali úplně všechno. Jinými slovy jde o to, abyste věděli, kdy máte mít pauzu, a kdy pracovat. To vše víceméně souvisí s reklamou a marketingem, jelikož správné načasování reklamy, a správné časové rozvržení různých marketingových tahů je klíčem k úspěchu. Krutou pravdou ovšem je, že ti, kteří si svůj čas neuspořádali rozumně, zkrachovali, nebo je to brzo čeká. V těchto případech nabízíme i pomoc v podobě revitalizace firem.

Revitalizace firem

Pakliže je vaše firma rozházená, nemá pevný základ v administrativě a celkově vládne chaos, kontaktujte nás. Jsme experti na personální revitalizaci firem. Seženeme vám schopné manažery, ať už se jedná o operativní, střední, nebo top management, vždy dokážeme dosadit ty správné lidi na správná místa. S naší pomocí skončí chaos ve vaší společnosti.

Business Consultant – Vaše cesta na vrchol