Markýzy od Avaz Plzeň - prodej a montáž

11.04.2017 22:25

Přemýšlíte o tom, jak nejlépe zastínit svoji terasu, balkón či prosklenou výlohu? A kterou firmu oslovit? Řešení je jednoduché. Obraťte se na profesionály ze společnosti Avaz Plzeň. Markýzy od nás jsou jasnou volbou. Jsme na trhu již od roku 1992 a zaměřujeme se na kompletní protisluneční ochranu v podobě žaluzií, rolet a dalších protislunečních prvků. V současné době se zaměřujeme i na garážová vrata, dveře a okenní parapety. Tak neváhejte a nechte si od nás poradit. My, jsme tu pro Vás!

Markýzy z Plzně

Rozhodli jste se provést zastínění Vašich prostor pomocí markýzy? Kontaktujte nás! Provedeme Vám kompletní servis a montáž markýzy. Plzeň je místem kde nás najdete. Markýzy se hodí jak pro zastínění velkých ploch, jako jsou terasy či výkladní skříně, tak i pro zastínění vchodů, oken a malých balkónů. Jejich uplatnění je opravdu všestranné a navíc tato protisluneční ochrana podtrhuje architektonický vzhled, a to nejen Vašeho domu. Oslovte nás! Na prodej markýz v Plzni jsme odborníci.

Markýza – typy a uplatnění

Kde najít ty pravé markýzy v Plzni? Stačí vyslovit slovo Avaz a bude o Vás postaráno. Máme markýzy výsuvné, vhodné pro zastínění větších ploch teras a balkónů. Markýzy výklopné, vhodné pro zastínění vchodů, malých balkónů a oken. Markýzy fasádní, poskytující ochranu před sluncem pro velká okna či výkladní skříně a v neposlední řadě markýzy samostatně stojící, které dodávají šarm Vašemu odpočinku. Markýza z Plzně je přesně to, co hledáte!