Masáže Rolletic Plzeň

07.10.2016 22:36

Přístroj Rolletic využívá efektu stimulace akupresurních drah prostřednictvím rotujících vřeten. Cvičení na stroji výrazně ovlivňuje metabolismus tukové tkáně a urychluje vyprazdňování povrchových žil a lymfatických cév. Během cvičení dochází též k uvolnění bloků svalových skupin, srůstů, změkčení jizev, zpevnění podkoží a redukci objemu masírovaných partií. Tak neváhejte a dopřejte si tu správnou masáž. V Plzni v Soláriu Luna budete jako v bavlnce. Našim cílem je pomoci všem, kdo mají problémy s celulitidou a nadváhou.

Masáže Plzeň

Jste po celém namáhavém dni unavení? Bolí Vás záda od neustálého sezení před počítačem? Dopřejte s chvilku odpočinku a udělejte něco pro své zdraví. Otestujte naše skvělé masáže. Plzeň je místem kde nás najdete a kde se Vám bude věnovat náš masér s třicetiletou praxí, který provádí klasické masáže individuálně upravené potřebám klientů a dále také například diagnostiku chodidel a masáž podle čínské medicíny. Ovšem ani opravdový gurmáni si u nás zkrátka nepřijdou. Dopřejte si například uvolňující a relaxační medovou či čokoládovou masáž. Jen naše masáže v Plzni jsou úžasným prostředkem, jak pomoci či ulevit unavenému organismu, zmírnit stres a předcházet různým bolestem.

Masáže pomocí přístrojů Rolletic v Plzni

Chcete zkusit něco nevšedního a originálního? Něco co zároveň prospěje  Vašemu tělu a zdraví? Zastavte se u nás v Soláriu Luna a vyzkoušejte netradiční masáž na přístroji Rolletic. Plzeň je k tomu jako stvořená. Masážní stroj Rolletic Originál dokáže jako jeden z mála skutečně tvarovat postavu, zpevnit problematické partie a částečně odstranit nebo alespoň zmírnit problémy s celulitidou. Díky svým přesvědčivým a mnohokrát prokázaným výsledkům se dnes Rolletic řadí mezi nejpoužívanější a nejúčinnější přístroje na formování postavy a řešení problémů celulitidy po celém světě.