Masáže, solárium, relax

17.03.2015 14:48

Chodíte rádi opálení, ale sluníčka je nedostatek? Chtěli byste vyzkoušet solárium, ale bojíte se neznámého? Nebo jen hledáte kvalitní salón s maximální péčí? Obraťte se na nás! Přijďte se k nám nejen opálit, ale také si odpočinout. Nabízíme širokou škálu služeb, které Vám pomohou najít duševní rovnováhu, oddělit svojí duši od každodenního stresu a nabít se pozitivní energií. Kromě jiného nabízíme masáže lymfatických uzlin, neboli lymfodrenáže. Plzeň je naším sídelním městem, zde také máme mnoho spokojených zákazníků, kteří potvrdí, že my jsme jedni z nejlepších ve svém oboru. Důraz klademe na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi zvlášť. Nabízíme spoustu služeb, které jsou jako dělané pro lidi, kteří si chtějí odpočinout, nabít se energií, nebo se chtějí zkrášlit, či opálit a vykročit pravou nohou do světa!

Solárium

Naše solárium je vybaveno tou nejmodernější technikou, takže zaručí 100% spokojenost u výsledku, který vy sami uvidíte. Asistentky jsou proškolené a všechny mají dlouholetou praxi, takže se nemusíte bát, že přijdete do kontaktu s nezainteresovaným člověkem. Můžete si vybrat mezi horizontálním, nebo vertikálním boxem. Díky práci s tou nejmodernější technikou budete sami překvapeni, jak tato špičková technika bezchybně funguje. Solárium v Plzni je pro vás denně otevřeno.

Masáže a relax

Nabízíme spoustu tipů masáží, ovšem naší novinkou je lymfodrenáž. Jedná se o masáž lymfatických uzlin. Uvolní vaše tělo, osvobodí duši, uvolní jí od každodenního stresu, tím pádem se vaše tělo dostane do duševní rovnováhy. Načerpáte síly a hlavně pozitivní energii, která velice důležitá pro fungování nejen v normálním životě. Úspěšní podnikatelé, co mají každý den nějaké jednání a jsou permanentně ve stresu tuto metodu velice často využívají, aby se uklidnili, a to jim pomáhá k dosažení úspěchů. Krom této božské masáže máme i přichystanou exklusivní vířivku. Jedná se o upravený model klasické vířivky – větší, prostornější, volitelné proudy… Můžete si navolit směr i sílu proudu, nebo vyzkoušet celý masážní, nebo uvolňovací program. Neváhejte a přijďte do našeho salónu si příjemně odpočinout.