Gastronomická technologie

06.10.2015 12:35

Potřebujete vybavit gastro provozovnu kvalitním, nerezovým zařízením a spotřebiči? Zařizujete jídelnu nebo profesionální kuchyň a chcete techniku nejvyšší dostupné kvality? Přijďte do MC Gastro, nabídneme Vám řešení na míru.

Co nabízíme

Naše společnost nabízí komplexní služby pro gastro provozy. Od kusového zboží a drobného inventáře, jako jsou talíře, příbory, kuchařské nože nebo nerezové nádobí, nabízíme gastronomické zařízení a stroje, chladící techniku, mrazící techniku, nerezový nábytek gastro, profi myčky nádobí Winterhalter a mnohem víc. Veškeré stroje a zařízení Vám dovezeme, namontujeme a zapojíme. Zajišťujeme také pravidelný záruční a pozáruční servis. Protože dodáváme špičkové stroje, je třeba speciální obsluhy, se kterou vám také rádi pomůžeme. Profesionálně zaškolíme obsluhu gastro zařízení a v případě potřeby vám také poradíme v oblasti gastronomie.

Pokud jste na samém začátku svého projektu, jsme tu i pro vás. Zpracujeme vám kompletní návrh řešení vaší provozovny, instalační plán, zajistíme kompletní celky na klíč od návrhu po samotnou realizace projektu.

Ať už tedy potřebujete gastronomické vybavení, servis gastro zařízení nebo vybavení jídelen, kusové zboží pro gastro provozy, poradenství v oboru nebo návrh vaší nové provozovny, obraťte se na nás.

Náš tým profesionálů se postará o to, aby pracovat pro vás bylo potěšení.